Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti el tudtok készíteni a párotoknak egy korrekt kétfogásos ebédet, vagy az a hozzáállásotok az egészhez hogy ti nem vagytok házi "cselédek"?
pl. zöldségleves + marhapörkölt nokedlivel
csirkemell rizzsel, hasonlók.
Normálisan fűszerezve, a húsokat úgy megsütve hogy azok ne legyenek rágósak, kemények, nyersek, stb.
El tudom, bár nem vagyok épp a legügyesebb a konyhában.
És te, kérdező, el tudsz készíteni?
Én főzök magamra. Egyébként sincs ki főzne rám, de szeretek is.
Viszont azt vettem észre hogy a mai nőktől egy palacsinta is sokszor nagy elvárás, annyira nem érdekli őket ez az egész.
Én nem akarok olyan feleséget akinek fogalma sincs arról mi az hogy rántás, meg nem ismeri fel a fokhagymát stb.
Tegnap még nőt sem akartál és nem is vágytál barátnőre, ma meg már feleséget akarsz aki marhapörköltet főz rád.
Vannak ám igények..
Persze, hogy el tudom készíteni.
De hacsak nem túlórázik, együtt szoktunk főzni, ez nálunk a természetes.
Nem főzök ilyeneket, mert nem eszem ilyeneket. Nem azért fogytam le a testsúlyom felét, hogy rántáska miatt visszahízzam.
És te írod, szeretsz főzni. Én nem. Szoktam, de qrva mérges vagyok közben, hogy elveszi az időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!