Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást fognak megítélni ebben az esetben?
Apuka fizetése netto 180000Ft, 3 közös gyermek van.
Apuka fizet egy hitelt 86000Ft/hó, neki kell albérletbe költöznie.
Az apa fizetése a családi adókedvezmény nélkül ennyi.
Jogászt már kérdeztem, de ő csak a lehetőségeket vázolta, ezért érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van ezen a téren.
Ha jogászt kérdeztél, akkor nem a lehetőségeket vázolta, hanem pontosan tudja, h mit vesznek figyelembe a bíróságon.
A jog nem babazsúr, jogszabályok vannak, és csak azok mentén tudnak dolgozni.
Huha, ez biztató. :)
Egy ügyvéd, azért van, h - ahogy a nevében is benne van - az ügyet védje. A tudásával. Attól jó ügyvéd, h a paragrafusokat tövéről hegyéig, oda-vissza tudja, és a bírót ill ügyfelét segítve megtalálja az a paragrafust, ami kedvező. Nos, a bíró mérlegel ezen paragrafusok mentén.
Nem tudom, itt mennyire a sírás használna...inkább egy jó ügyvéd, de ez csak az én véleményem.
Nagyon beleélted magad kedves utolsó. Nem tudom mit jelent az neked, h tipikus magyar vagyok, gondolom negatívat. Ha, azért, amit leírtam tipikus magyar vagyok, akkor vállalom, h az vagyok. Gondolkodom, és leírom az én véleményem. Ettől a kérdező sztem van annyira szintén gondolkodó nő, h nem fog bírósági pertől bírósági perig menni. Ügyvéd segítségével ill. esetleg az apukával való közös megegyezéssel remélhetőleg mindenki számára megnyugtató megoldás születik.
Amit, pedig a legfontosabbnak gondolok, h nem a bíróság fogja ellehetetleníteni az apukát, ő már megtette saját magával a fizetéséhez képest nagyon magas hitel törlesztőjű hitel felvételével...
Pont azt akartam amit utolsó. Nem fogják ellehetetleníteni a hapsit, pont azért, hogy fizetni tudjon akár a későbbiekben. Úgy tudom adósságként is be hajtják a gyt-t, akár foglalnak, szóval nem kell nagyon parázni.
De az azért vicces tényleg, hogy havi 4k-ból éljen meg és maradjon fizetőképes állapotban :D. Kajált már valaki fél évig havi 12 ezerből akár könnyű fizikai munka mellett? Elmesélné a tapasztalatait nekünk? Én igen, és 77kg-->59-re fogytam, meg idegileg is kikészültem, közüzemi tartozásokról nem is beszélve. Szerény számításim szerint 7 hónapig bírtam volna. Ha 4k-ból kellett volna, akkor 3-ig se.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!