Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy valofelben levo nem hazas par. Vagyon megosztas, de hogyan? Hogy az igazsagos?
"ha már neki köszönhetően éri majdnem dupláját a lakás."
Ez igy nem igaz. Drasztikus aremelkedes volt az ingatlanpiacon az elmult evekben. 10 ev alatt a duplajara nottek az arak. Tudom, vettem is, adtam is el.
Ha bizonyitani tudod, akkor 3 millio jar. Esetleg a munkaert valami, de ezt nehez bizonyitani.
Nyilván a 6 millió fele és a felújítás munkadíja mindenképpen járna a férfinak viszont a 40 millió fele kétséges, hiszen nem a felújítás miatt duplázódott meg a lakás értéke hanem a jelenleg meglódult ingatlanárak miatt.
Nincs adat arról, hogy mióta van a nő tulajdonában a lakás, ez is fontos lehet, eladásra kerül-e vagy a nő szeretné megtartani stb.
Nem tudni mit szeretne a tulajdonos, csak egy eshetőség.
18-ra válaszolva.
Gondolom nő lehetsz...igen a párom is segített falat festeni, gondolom ezt akartad hallani.
Egy felújítás alatt lévő lakásban hol vezetsz te háztartást? Direkt kihangsúlyoztam,hogy mire beköltöztünk akkor dobta fel a kapcsoltunkat. Kb 1 hónapot laktunk benne, addig mindketten a szülőknél laktunk. Ami a háztartási munkát illeti, te mennyit fizetnél nekem, ha neked kellett volna fizetni a kartonozást, a falazást, a betonozást?
Köszönöm a 0%-ot 😁😁😁
Szöveg értelmezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!