Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy valofelben levo nem hazas par. Vagyon megosztas, de hogyan? Hogy az igazsagos?
mennyi ideig laktak együtt? ha a nő vette, mikor? házasság előtt? stb...
majd jönnek a feministák, s megmagyarázzák a férfinek nem jár semmi
Ha kapsz tőle 3 Misit a felújításért össze teheted a 2 kezed. De csak ha lepapíroztátok.
A munkàdért szerintem semmit nem kapsz.
Az hogy most mennyit ér a lakàs, semmi közöd, mert nem a tied, nem a te pénzeden lett véve.
Nem vagyok feminista, de olvasni tudok. NEM házaspár. Magyul, egyszerűbben: élettársak voltak.
A felújítás fele 3 millió. Mondjuk, ez se biztos: számlák kellenek hozzá stb., mert a bíróság hasra nem fogad el bemondott összeget; aztán az sem biztos, h fele-fele arányban adták össze a 6 millió ft-ot, ezt is bizonyítani kell.
Ha, ez megvan, a továbbiakban az értéknövekedését vizsgálják a lakásnak (hány év telt el, a felújítás mennyire növelte a lakás értékét).
Nagyon hosszas bírósági procedúra, ezt így itt mi laikusok nem hiszem, h meg tudnánk válaszolni.
A lakás a nőjé, az értéknövekedésből adódó többletet a hapsinak adnám, ha már neki köszönhetően éri majdnem dupláját a lakás. Szerintem így lenne igazságos.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!