Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyerekemet?
A párommal van egy 1 éves kisfiunk.
Tegnap összevesztünk nem részletezem hogy min és azt mondta hogy legközelebb elviszi a gyereket és pereskedhetek érte.
Van hozzá joga?
Nem vagyunk összeházasodva.
Nem fogom odaadni a gyerekemet egy ilyen sz.rházinak...
Csak a testemen keresztül...
Én azt írtam hogy apának egy nulla.
Ha nincs még gyerek honnan tudjam szerinted apának milyen?
Egyébként minden fontosabb neki, a barátok, a horgászat a szórakozás...
A gyerek és én kullogunk valahol az alvégen.
"Ha nincs még gyerek honnan tudjam szerinted apának milyen? Egyébként minden fontosabb neki, a barátok, a horgászat a szórakozás... "
Na ez tipikusan ki kellett derüljön az eddigi viselkedéséből is. Erre nem 1 éves gyerek mellett kell rájönni.
Érdekes, én 10 évet voltam együtt a párommal, mielőtt szültem neki és PONT olyan apa, mint amilyennek megismertem, mint embert. Semmi meglepetés. Hogy ez miért lehet???
Teljesen egyet értek az utolsó válaszolóval.
Ha valaki jó színész bármit el tud játszani.
Egyetlen egy dolog tart vissza, hogy elveszi tőlem a gyerekemet.
De könyörgöm még meg sem tudja etetni...
Ugyan mit kezdene vele.
Soha el nem altatta, én virrasztottam mindig amikor kicsi volt vagy beteg.
SOHA nem adom neki oda.
Már rájöttem hogy rosszul választottam.
De a gyerek már itt van és ő nem tehet semmiről.
Annyit nyeltem neki, elnéztem egy csomó bunkóságát.
Ennyi nem bírom tovább...
keress meg egy jogászt, sok helyen van ingyenes jogsegély, ha nincs pénzed. kérdezd meg, hogyan lehet bebiztosítani, hogy a link alak ne is láthassa a kicsit! sztem van erre törvény, vhogy csak el lehet tiltani
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!