Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Zavarban vagyok amikor megkapo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarban vagyok amikor megkapom a gyerektartást, mert az exférjem a fizetésének a 75%-át átutalja. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Nem kellene ennyit utalnia, de megteszi, mert nagyon szereti a gyerekeit. Nem éhezik a maradék pénzéből se, de néha úgy érzem, hogy ő tart el, pedig én is dolgozok, és ez zavar.

Tudom, hogy másoknak meg nem fizetnek egy fillért se és az igazi probláma.

2010. jún. 23. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is becsüld és rakd el a pénzt a gyerekeknek. Barátnőm volt férje semmit nem fizet a két gyerek után, sőt, még a válás után (szóban) vállalt hitelt is ránkhagyta. Barátnőm a kezes, a volt férj meg nem dolgozik, nem fizette, barátnőmtől vonják. 2700000Ft.
2010. jún. 23. 11:55
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor viszi a gyerkőcöket, ha akarja az nekem természetes.

Tudom, hogy nem nekem utalja és rakok is félre a gyerekeknek minden hónapban.

2010. jún. 23. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát én baromi zavarban lennék ez rengeteg, de ha van saját kereseted az elküldött pénzből csak 25 %-t használj fel a többit meg rakd be a fiad nevére nyitott hosszú lejáratú számlára.
2010. jún. 23. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
De jó ilyet hallani! Két felnőtt ember, a szó szoros értelmében. Gratulálok nektek! Az ember legtöbbször sajnos csak azt hallja, hogy az apa még a legminimálisabb összeget is csak fogcsikorgatva, vagy egyáltalán nem fizeti, másrészről meg sok anya akadályozza a láthatást, vagy ragaszkodik a végzésben foglaltakhoz, mintha az szentírás lenne, és közben ezek az emberek nem veszik észre, hogy nem egymással, hanem a gyerekekkel szúrnak ki. Ha a volt férjed ennyit fizet, az az ő döntése. Ne légy zavarban, ha a gyermektartás feletti összeget külön számlára teszed a gyerekeknek, akkor nem kell úgy érezned, hogy téged tart el. Jó szülők vagytok!
2010. jún. 23. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is nyiss egy számlát a gyereknek és ha ennyi pénzt kap a gyerek, akkor később sokkal könnyebb lesz magának házat venni :)
2010. jún. 23. 23:37
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Gondolj arra, hogy a férjed is megszorulhat anyagilag és majd később nem fog tudni fizetni. Így legalább lesz tartalékod arra az időszakra is.
2010. jún. 24. 08:39
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Árnyaltan bosszú is lehet,

pszichésen nehezíti az új élet kezdését. Zavarba hoz, pláne új partnereid előtt. Tudat alatt még a szexet is el képes rontani.

2010. jún. 24. 12:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azért sok mindent lehet erre mondani, de hogy rosszindulat azt nem. És a volt feleség sem rosszindulatú mert nem magára szórja el a pénzt, hanem a gyereknek adja.
2010. jún. 24. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:
4%

Gavallér bosszú, de már elért valami hasonló célt vagy mellékhatást a ZAVARt.

Különben tuti, mert nem lehet visszautasítani, ott lesz mindig a háttérben a gondolatokban, szex közben folyton.

Állandó mérce, nívó új kapcsolat esetén is

2010. jún. 24. 21:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én feleségem a fizetésem 260%-át kérte gyerektartás címén.
2010. jún. 27. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!