Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy legyen a gyermek láthatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen a gyermek láthatása hivatalosan hogy mindenkinek jó legyen?

Figyelt kérdés
Válunk a férjemmel, szeretném közös megegyezéssel és ehhez majd csatolni kell ugye a 2 éves fiam elhelyezéséről és láthatásáról egyeztetett papírt. Úgy gondolom h hivatalosan a kéthetente egy nap lenne beírva és hozzá fűzhetnénk, h egyeztetés után szinte bármikor (hivatalos blabla). A férjem eléggé szétszórt egyéniség, de emellett meglehetősen bosszúálló. Nem tud gondoskodni a gyerekről sajnos szinte minimálisan sem, de szeretnék neki egy olyan lehetőséget felkínálni amitől ő is "boldog", mert nem akarom h megkeserítse az életünket. Van aki így egyezett meg h papíron ennyi és ha minden jól megy akkor beszélhetünk arról h gyakrabban láthassa?
2010. jún. 22. 11:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítő válaszokat.....

h reagáljak, persze nem volt ő egy mintaember soha (visszanézve), de mindenki változik és képes felnőni a feladatokhoz....pl itt most ugye a gyerekkérdéshez, sajna több mint másfél évig próbálkoztam, h a gyerek életének a részese legyen.....egyszer nem kelt fel h reggelit adjon, az ebéd mindig délben van és ha véletlenül itthon találta a nap, akkor is csak csokit tudott a szájába nyomni, amig én a fürdőbe kimentem, éjszaka ha sírt a fiam fenyegette és leordította a fejét egy évesen.....na mindegy, tényleg nem akarok ilyeneken lovagolni! az apja, aláírom, de csak a biológiai, tisztában vagyok vele, h megilletik jogok, szereti a gyereket és őt is a gyerek, tehát úgy gondoltam, h esélyt adok neki, h apa lehessen,hamár férjként nem működött a dolog, családban. Abból kiindulva h nem mindennap látja talán több türelme lesz hozzá és foglalkozik is vele, mert látom h időnként próbálkozik mostanság. Azzal tisztában vagyok h kéthetente pár órára nem lehet valaki apa.

Sajnos vele nem tudtuk idáig megbeszélni, a végletek embere, egyszer azt mondja h ő akkor soha többet nem akarja a gyereket látni, egyszer meg azt h ő akarja nevelni és elveszi tőlem, egyszer kidob a közös házból, rá félórára meg lehozná nekem a csillagokat is.....én ezt hívom megbízhatatlanságnak. Nehéz egy kétévesről gondoskodni, mivel szinte nem is próbálkozozott, így mondhatom, h kívülről neki könnyűnek tűnik és ezt hangoztatta is.

Köszönöm a segítséget, sajnos az ilyen helyzeteket jobb lenne elkerülni, de ha már megvan a "baj", akkor meg kell oldani!!!

2010. jún. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!