Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon fontolgatom a válást, mit tennétek ilyen esetben?
2 éves házasok vagyunk egy éves kisgyerekkel.A férjem rég nem foglalkozik velem,nem segít,és nagyon boldogtalan vagyok!Mindent megtettem,kértem,hogy beszéljük meg,mégsem változott semmi.Egyre rosszabb,mindig veszekszünk,nem hajlandó kompromisszumra.Szerintem nem is szeret engem.
Hogy hová mehetnék,nem tudom,nincs 30.000ft a GYED-em,édesanyámhoz tudnék menni,ő meg nagyon távol van.Hogyan tudnám eltartani így a babámat?
Mondják egyesek,hogy a gyerek miatt kéne együtt maradni...Hát pont ezért kéne elválni,mert nem akarom,hogy sérüljön a sok veszekedés miatt.Csak hogyan tartom el huszonpár ezer forintból...Ez itt a gáz.Tűrjek addig,míg lesz egy állásom,(de akkor a munka miatt nem tudok anyámhoz költözni),vagy menjek el most és "lesz valahogy"?Segítsetek,mit tennétek?
Egyáltalán nem mindig a nő a hibás! Én nem szültem gyereket, az egyetlen bűnöm, hogy összeköltöztem vele, ja meg az, hogy ki mertem akadni azon, hogy társaságban állandóan levegőnek nézett, úgy tett, mintha semmi közünk nem volna egymáshoz. A bűnöm az, hogy úgy éreztem, szégyell, és mire rájöttem hogy a nagy francos férfiúi büszkeség nem engedi neki, hogy felvállalja a gyengeségét, mégpedig azt, hogy k...ur...vára szeret egy nőt mások előtt is, mire erre rájöttem, már túl sok volt köztünk a feszültség és ezért már nem szeret engem úgy, mint az elején...Az összeköltözés első napjától le vagyok sz...ar..va, csak a számítógép, a net, a torrent...
Gyereket akartunk, és tudtam ha nem szülök neki, elhagy, de rájöttem, hogy már képtelen vagyok erre, nem tudok olyan embernek szülni, aki 1 éve napi 20 percet nem szán rám, kivéve ha du...gni akar, mert akkor bezzeg mindig megtalált, most eléálltam és megmondtam neki, hogy nem tudok gyereket szülni neki, mert érzem, hogy már nem szeret engem nőként. Nem is hazudott, megmondta, hogy szeret, de már nem úgy mint rég. Most tudtam meg azt is, hogy mi a bűnöm, ami miatt nem tud már szeretni. Átbőgtem egy éjszakát, azt mondta, ez csak hullámvölgy, ami van minden kapcsolatban, viszonyuljunk egymáshoz másként. És azóta úgy csinál, mint régen, nem az első a net, puszilgat, átölel, kedvesen szól hozzám, bújik...De közben rájöttem, hogy szörnyűség történt, mert azon az átsírt éjszakán lezártam őt. Volt már egyszer hasonló, és akkor 3 hónap után tudtam újra szerelemmel nézni rá. Most nem hiszem, hogy menni fog. Mert még soha nem mondta, hogy már nem szeret úgy, mint rég. Örülök az őszinteségének, hisz tudom én ezt már régen, de mégis fáj, nem hiszek egyetlen ölelésének se.
Így járnak azok az emberek, akik nem becsülik meg a párjukat, amíg még van nekik. Ha nem ment volna éjjel-nappal a net, talán időben meg tudtuk volna beszélni, de mindig fontosabb volt, hogy mit lehet letölteni a torrentről.
2,5 évesek vagyunk. Soha nem fogom megünnepelni az összeköltözésünk napját, akkor lett vége mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!