Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon fontolgatom a válást, mit tennétek ilyen esetben?
2 éves házasok vagyunk egy éves kisgyerekkel.A férjem rég nem foglalkozik velem,nem segít,és nagyon boldogtalan vagyok!Mindent megtettem,kértem,hogy beszéljük meg,mégsem változott semmi.Egyre rosszabb,mindig veszekszünk,nem hajlandó kompromisszumra.Szerintem nem is szeret engem.
Hogy hová mehetnék,nem tudom,nincs 30.000ft a GYED-em,édesanyámhoz tudnék menni,ő meg nagyon távol van.Hogyan tudnám eltartani így a babámat?
Mondják egyesek,hogy a gyerek miatt kéne együtt maradni...Hát pont ezért kéne elválni,mert nem akarom,hogy sérüljön a sok veszekedés miatt.Csak hogyan tartom el huszonpár ezer forintból...Ez itt a gáz.Tűrjek addig,míg lesz egy állásom,(de akkor a munka miatt nem tudok anyámhoz költözni),vagy menjek el most és "lesz valahogy"?Segítsetek,mit tennétek?
Nagyon köszönöm a többieknek,utolsónak üzenem,nincs annyi hajam szála,ahányszor próbáltam vele beszélni.Sokszor úgy érzem magam,mint egy kutya,aki ugrál a gazdájára szüntelen de az észre sem veszi.A férjem nem hajlandó szembeszállni a problémáinkkal,ő elvan a szaros gödörben,pedig szeretben sokkal könnyebb lenne mindent elviselni.Nem akarok MINDENKÉPP válni,de ha elfordul,nem beszél,nem segít,nincs is,akkor mihez kezdjek vele?Egyedül vagyok rá és minden problémára,a gyerekre,a háztartásra,ő meg hazabilleg a munkából és leül...
Közeben meg érzelmi élet semmi.Ezt így értsd!!!Most mondj légyszi valamit!!!!!!:(
Szia, utolso vagyok.
Hu, nehez eset. Es gondolom azt se tudod, mi baja.....
Akkor lehet hogy nem artana raijeszteni egy kis kulonkoltozessel, hatha megjon az esze. Ha velem fordulna elo ilyesmi, en irnek neki egy levelet, amiben leirom az erzelmeimet es az elvarasaimat fele, hiszen ha nem hallgat meg, a beszed mit sem er......
De konnyu kivulrol okosnak lenni... Kitartast kivanok!
írj neki egy levelet.kérd meg h gondolja át mi tenné boldoggá,mert valami miatt befásult. sajna babánál előfordul.. próbáld kihúzni belőle. én úgy látom h szereted még-máskülönben nem agyalnál hanem mennél :)- szóval valamit találjatok ki. legyél vele nagyon kedves,öleld át,mond el h szereted, de azt is tudatosítsd benne h örökké nem fogsz így élni. mond meg neki h vele szeretnél boldog lenni,ne taszítson el. mond meg h a gyereke is szereti és szüksége van a szeretetére.
tedd meg,még ha nehéz is,mert ha alapból aranyos-volt-akkor annak oka van ha most meg nem.
én család-párti vagyok mindenképp, nem szabad feladni!!!
sok szerencsét!!!!!!!!!!!4
Szerintem ha nem müködik el kell válni. Nem a világ vége. Párom 20 éves koráig szenvedett, az ö anyukája nem vált el a gyerekek miatt, söt eleve ezért ment csak férjhez, mert már meg volt a baba. Párom szerint inkább apa nélkül, mint egy ilyen apával, veszekedések közepett felnöni. Lelkileg mindenki tönkremegy.
Remélem megtalálod a tökéletes megoldást!
Két éves házasok vagytok, és "rég" nem foglalkozik veled??? Azt már hiába kérdezem meg, hogy aki ide jut 2 év alatt egy kisgyerekkel a házasságában, az mi a fenéért szült gyereket, mert ezen változtatni már nem lehet. Csak számomra mindig gyanúsak egy kicsit az ilyen történetek; a házasságkötésig minden ok., apuka tenyerén hordja várandós anyukát. Megérkezik a gyerek, és az álompasiból néhány hónap alatt egy bunkó lesz, aki nem törődik semmivel és senkivel, nem lehet vele beszélni, nem érdemel mást, mint hogy otthagyják, és fizesse a gyerektartást... Az véletlenül sem lehet, hogy a gyerek érkezésével te is megváltoztál? Hogy a férjed úgy érzi, ő már csak a 2. a sorban? Hogy nem férfi már a számodra csak "apuka", akit csak ebből a szempontból ítélsz meg?
Egyszer egy kapcsolatszakértő azt mondta, hogy komoly bajt jelez, ha egy házaspár "elveszíti" a saját nevét, és elkezdik az apa-anya megszólítást használni helyette. És tökéletesen igaza is volt... Mielőtt bárki azt hinné, hogy házasság, és gyerekellenes vagyok; négy gyereket neveltünk fel a párommal, és mindig vigyáztunk arra, hogy a gyereke mellett megmaradjunk annak amik vagyunk, nőnek és férfinak. Ne a váláson gondolkodj, hanem próbáld meg felfedezni újra azt a szerethető férfit a párodban, akihez -remélhetően- szerelemből hozzámentél, és gyereket akartál tőle. Értékelni fogja majd meglátod.
Én csak annyit mondanék hogy "kutyából nem lesz szalonna"!!!! Vagyis nem fog megváltozni. Én két pici gyerekkel dobbantottam mikor éveket vártam a "szalonnára".
És sajnos ezek az évek elmúltak idegesen, amiket nyugodan is eltölthettem volna. Én csak annyit mondok ha van hová menj akkor ne gondolkozz. Rgyébként én is gyesen vagyok két gyerekkel és szűkösen de boldogan és nyugodtan élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!