Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben vagyok. A férjem elvitte a tengerpartra az 5 éves gyereket. Szörnyen leégett a kislányom. Meg szüntetnék a láthatást ezért?
Mint a rák olyan vörös volt a bőre a gyereknek,kép is van róla.
Elég felelötlen ember 38 éves létére
Aztán pár év múlva:
-Anya, miért nem találkozhatok az apukámmal? Én szeretném őt megismerni.
-Szó sem lehet róla. 10 éve elvitt a tengerparta és te leégtél a napon. Azt az embert soha nem fogod látni.
Szegény gyerek. Ezért eltiltanád az apjától? Undorító.
Én is válófélben vagyok, de nem csinálnék ilyen cirkuszt. Örülök ha jön és velük van.
Attól hogy te utálod a pasast még a gyereked apja. Neki pedig joga van ismernie az apját aki semmi komoly hibát nem vétett.
Tejfehér vagyok, minden áldott nyáron leégtem, naptej használata mellett is. A logikád alapján az összes rokonomtól elkellett volna venni aki anno vigyázott rám nyaranta.
Bíróságon kiröhögnek.
Gondolj bele: pasi. Halvány sejtelme sincs, hogy mit jelent a naptejen a faktorszám, hogy milyen gyakran kell újra kenni, stb. Valószínűleg ő se használt naptejet, mert minek. Nem bántani akarja, csak abszolút nem ért ezekhez.
Elvált anyaként írom: ezeket mind a szájába kell rágni, mielőtt elviszi, mert magától úgyse fog eszébe jutni.
Nálunk ugyanez a helyzet. Mindig nekem kell előre gondolkodni. (Nem véletlen ex...) Ha még ott vannak, akkor írd meg neki, hogy mit vegyen a patikában napégésre, ne a gyerek szívjon. Meg holnap adjon rá kalapot, fehér pólót, és 30-50 faktoros naptej.
Ezt a férfit te magad választottad a gyermeked apjának. Gondolom senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, amikor összedobtátok a kicsit. Akkor még jó volt, most hirtelen meg szörnyeteg lett?!
Menj csak a bíróságra, legalább azonnal kiállítod magadról a bizonyítványod.
gondolom hogy igazából nem a gyerek leégése itt a para neked,hanem hogy elmentek egy fa-sza tengerpartra-immár nélküled-apa a gyerek...meg persze apa új nője aki szebb és kedvesebb mint te.
maga a kérdés felvetése pedig az undorító féreg,sza-rrágó,sárdobáló kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!