Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben is feleződik minden?
Volt egy ház a nevemen amit már gázasságkötés után és közös házvásárlás után adtam el és azt beleforgattam a közös házunk felújításában. Pl fűtéscsere, bútorok vétele stb..
Ilyenkor mit tudok csinálni válás esetén? Úszik a fele pénzem amit ráköltöttem?
És ha a páromnak kellene a ház de többet ér mit amennyiért lett véve akkor is csak azt nézik amennyiért vettük?
Hidd el, ha jót akarsz magadnak keresel egy jó ügyvédet. És ilyen témában nem itt kérsz segítséget.
Ezt a legjobb szándékkal írom.
Ha tudod bizonyítani, hogy a különvagyonod eladása után a pénzt a közös házba fektetted, akkor annyi abból a tied + azonkívül a fele.
A mostani forgalmi értéket nézik, illetve egészen biztos, hogy nem azt, amiért vettétek.
Elég furcsa helyzet alakulna ki pl. egy 20 éve vett ingatlan esetén. Szóval tuti nem a konkrét vételárat veszik alapul.
Akkor a létező legjobb amit tehetsz, ha jegeled a témát valami jeges pia kíséretében majd betámadod az ágyat.
De tekintve, a ház anno a neveden volt a házasság előtt, minimum annak az értékét vissza kell kapd ha beforgatásra került teljes mértékben.
Gondolom házassági szerződést anno nem kötöttetek. :(
A hazassagi szerzodessel nincs elorebb.
A kulon vagyon anelkul is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!