Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de továbbra is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de továbbra is közösen neveljük a gyerekeket, így csak félig vagyok szabad, lehet így feszültségmentes új kapcsolatom? (44/F)

Figyelt kérdés
Szabad, elvált nőknek ez kevés (és nehezen is viselik hogy vannak még néha közös családi programok a gyerekek miatt), nem szabad (válófélben, nyitott házas stb.) nőknek pedig sok ennyi szabadság (nekik a heti 1-2 párórás este ami ideális lenne, de az már inkább csak szeretői kapcsolat, közös program, közös hétvége már többnyire nem fér bele).

2018. júl. 24. 13:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Megoldjuk, hogy közel lakjunk. Ez csak a változtatni képtelen embereknek okoz gondot, kedves utolsó. Költöztem már munka, kapcsolat miatt, szóval nem probléma.
2018. aug. 1. 06:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát persze, mert te akkor váltasz munkahelyet, amikor csak akarsz...
2018. aug. 1. 23:53
 23/27 anonim ***** válasza:

Mivel szabadúszó vagyok, így van. Az én életem az én döntésem.

Vannak emberek, akik csak a problémát látják. Na, én nem tartozom közéjük. :)

2018. aug. 2. 10:28
 24/27 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy ahogy nezem a sok koltozes ellenere neked sincs sehol az a tartos feszkomentes parkapcsolat, kulonben nem frusztralt eszosztasra jarnal ide magas lorol, kicsit tobb empatiaval kozelitened meg a dolgokat:) Persze jogod van ahhoz, hogy lekezelo velemenyed legyen, ahogy nekem is jogom van nagy ivben kerulni minden not, aki meg nem is ismer, mar felteteleket szab, rendezkedik az eletemben. Most igy elek ahogy leirtam, fel eletem szabad csak, ami szerintem nem is annyira keves, kesobb, hosszu tavon ez majd persze valtozik, de most ezt latom latom jonak, az biztos hogy aki alapbol nem megerto, nem elfogado felteteleket szab, az meg nekem kell max szexkapcsolatra, hosszu tavon nem illik hozzam(ha koltoznek, akkor sem illene ezzel a mentalitassal. Azert mindenesetre koszonom szepen a hozzaszolasod. (En voltam az eredeti kerdezo)
2018. aug. 3. 09:16
 25/27 anonim ***** válasza:

Azt kérdezted, lehet-e ebben a formában feszültségmentes kapcsolatod. Azt mondtam, nem.

Nem állíthatod a nőt kész tények elé. A kapcsolat alkalmazkodás mindkét féltől. Én alkalmazkodom egy elvált férfihez. Amennyiben ő is alkalmazkodik az én igényeimhez.

Remélem, így már érthető a válaszom.

Csodálkozom, hogy milyen emberek házasodnak, komolyan. :)

2018. aug. 3. 10:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon nehéz de majd meg fog oldódni, ha az exfeleségednek komoly kapcsolata lesz és akkor már hetente 2-3 éjszakát nem leszel ott, kevés férfi fogja az exedtől is elfogadni, hogy a "luksógor" várja haza őket.
2018. aug. 15. 15:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor is meg fog oldódni, ha a gyerekek nagyobbak lesznek. Nyilván normális embernek első helyen a gyerekei állnak.
2018. aug. 15. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!