Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá fog jönni a 6 éves gyerekem, hogy új kapcsolatom van?
Sok a barátom, barátnőm, gyakran jönnek hozzánk emberek, velem beszélgetni, a gyerekkel játszani, társasági lények voltunk mindig is. Éppen válok, van egy ideje egy új kapcsolatom, de a gyerek miatt nem akarom, hogy túl gyorsan kiderüljön számára, hogy mi együtt vagyunk, mert féltem őt, a lelki világát. Mi lesz, ha nem jön össze, stb. Szoktak találkozni, de nem többször, mint a többi más haverral, baráttal, barátnővel. Előtte nyilván nem csinálunk semmit, amiből egyértelm a köztünk lévő kapcsolat formája...
Rájöhet mégis? Mennyire érzik ők ezt meg? Mi legyen, mikor mondjam el, hogy mi a helyzet?
Az én kisfiam még csak 4 éves. Nagyon őszinte gyerek, ő amit észrevesz, hangot is ad neki. Hamarabb észrevette rajtam, meg egy férfin az érdeklődést, mint mi gondoltuk volna.
Mindent megéreznek.
Mond el neki, rá is hatással lesz az új helyzet, nem kevéssel.
VISZONT: semmiképpen ne hagyd, hogy esetleg ő döntsön ebben a témában...
Persze!
Az enyém 4 évesen világosan leszedte, mi van.
Miért baj,ha tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!