Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam, de továbbra is közösen neveljük a gyerekeket, így csak félig vagyok szabad, lehet így feszültségmentes új kapcsolatom? (44/F)
Ami számomra nem egyértelmű, hogy a közösen neveljük, ez azt jelenti, hogy egyik héten veled vannak, másik héten a volt feleségeddel, s ehhez jönnek még közös családi programok? Mert a környezetemben van erre példa,s ez a feleség pártalálásának kedvez.A volt férjnél viszont nem értékelik ezt a felállást a nők.
A 2 hetente hétvégi apukák viszont könnyen találnak párt.Ahogy utolsó írta, ez a felállás a nőknek nem kedvez, hacsak nincs nagyszülői segítség.
Ne add fel, előbb-utóbb jön, aki úgy fogad el, ahogy vagy.
Ehhez én sem asszisztalném.
Ez túlmegy az elviselhető határon.
De ezt Te istudod. Nem véletlenül irod, hogy félig vagy szabad.
Ne érts félre, jogod van igy élni. De én nem akarnék egy ilyen ffi tarsa lenni.
Pontosabban, ha akarnék sem tudnék. Mert õ tovâbbra is egy másik nõ târsa. Akkor is, ha papíron elvãlt.
:) Az az igazság, hogy nem feltétlen ítélkezést vagy véleményeket kértem, inkább abban tanácsot, milyen kapcsolattipus ilyenkor a relative feszkómentes. (különben még jöhetne ítélet a túloldalról is, hogy ne kamuzzak, a heti 2-3 esti gyerekvigyázás az közel sem a fele a gyerekezésnek:)). Azon meg jót röhögtem, hogy ez még kapcsolat, átlagban hetente egy órát sem vagyok az exemmel közös légtérben (azért maradok este a gyerekekkel sokáig, hogy ő lóghasson olyankor szabadon), szóval kíváncsi vagyok ki szeretne ilyen kapcsolatot magának...
Még mindig azt látom gáznak, hogy a nők nagyrésze kontrollmániás, ha nem csinálhat a hapsiból papucsot és nem ő rendezkedik az életében, akkor rögtön nem komfortos. (pedig a fél életem is heti 2-3 estét jelentene + jópár hétvégét + ha valaha a gyerekek előtt is felvállalható lenne a kapcsolat idővel, akkor gyakorlatilag minden hétvégét. Sokan vannak akik együttélnek, és ennek az időnek a töredékét sem szánják egymásra, és így is komoly kapcsolatnak érzik a sajátjukat, szóval kicsit műbalhénak érzem ezt hogy így nem lehet...)
Figyi, en voltam a 13-as.
Nem vagyok kontroll manias:-)
Nem az lenne a gondom, hogy talalkozol az exfelesegeddel. Nem szamolnam, hogy hany orat vagy vele.
De ez egy vele osszeegyeztetett, az ő életét kiszolgáló időbeosztas. A lakást gyakorlatilag közösen használjátok, stb.
Èrtem, hogy szerinted így praktikus. De értsd meg a másik oldalt is. Pl engem. Én egy tartós kapcsolatban egy idő után együtt szeretnék élni a másikkal. Nem viselném jól, ha ő heti többször egy más háztartàsban aludna vagy hajnalban érne haza.
Nem beszélve arról, hogy gondolom a szabad estéidből még kell a hobbidra/ valami sportra, stb.
Mindegy, értem, hogy nem ez a kérdés, hanem hogy mivel férne ez leginkabb össze. Haaat... Egy harminc fölötti, családalapítàsban gondolkodó nővel szerintem nem.
De egy tartos, összeköltözésben gondolkodo szoros kapcsolattal sem (meg ha gyereket nem is akar a hölgy).
Talán pl egy szinten gyerekes, elfoglalt anyával, aki csak heti párszor szeretne kikapcsolódni, de nagyon összebútorozni nem.
Remélem ez az ötletem hasznos:-)
Olyan nő vagyok, akinek nem lehet gyereke. Gond nélkül elfogadnék egy elvált, gyerekes férfit tartós kapcsolatban, szívesen részt vállalnék a gyermekei gondozásában, amennyiben az teszem azt, heti váltásban, a mi otthonunkban történne. Tehát egy hét, vagy fele hét nálunk, másik az anyánál. Számos működőképes példa van rá a környezetemben.
Ennél több számomra nem elfogadható.
Feszültségmentes új kapcsolatod ezzel az élettel soha nem lesz. Szexen kívül másra értelmes nőnek nem kellesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!