Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Együtt nyaralás válás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt nyaralás válás után?

Figyelt kérdés

Elváltam.Két gyermekemmel élek együtt.Az ex egy másik nőt választott,akivel már majdnem két éve együtt van.

Ő szeretne közös programokat velem és a gyerekekkel együtt.Nyaralást is tervez,ahová szintén együtt mennénk.

Viszont én ezt nem akarom.Kellemetlennek érzem a társaságát,feszengek mellette .Ahogy elváltunk főleg amiatt.

Szeretné ,hogy többet beszélgessünk,barátkozna ,amire én képtelen vagyok és nincs is mondanivalóm.

Ti elmennétek az ex férjjel +gyerekek nyaralni,miközben az ex egy másik nővel él?

2018. júl. 16. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. júl. 16. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az új nő menne veletek, vagy ő otthon maradna?
2018. júl. 16. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
2 hova tenné az új nőcit?:D otthon nem hagyhatja, mert akkor elnáspángolják:D
2018. júl. 16. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked kellemetlen, akkor egyértelmű h nem.
2018. júl. 16. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, nem. Adnám a gyerekeket, aztán menjenek. Gyerektől függetlenül ki élvezné mégis, hogy az exével nyaral, aki megcsalta és elhagyta...?
2018. júl. 16. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mennék közösen...
2018. júl. 16. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem.. Gondolom az uj nö mégse jött be és már kúszna vissza a kényelmesebbe,tudod mikor, v hogy képzeli toljuk poliamurba? :0
2018. júl. 16. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, nagyon hasonló helyzetben vagyok, csak a nemek térnek el. Engem a feleségem hagyott el (egyelőre még nem költöztünk szét, lakáskeresés folyamatban) egy másik pasiért, akivel előtte 2 évig csalt, és ő szeretne állandóan közös családi programot. Arról álmodozik, hogy majd egyszer nekem is lesz egy új párom, meg mindenkinek gyereke az új párjától, aztán a két család együtt megy nyaralni. Szép álom, de ilyen a valóságban aligha létezik, ha megcsalás és több éves viszony vetett véget a házasságnak.

Amúgy visszatérve az eredeti kérdésre, én a leendő ex-szel és a közös gyerekkel szoktam járni kirándulni, 1-2 napra. Összességében jól szoktuk érezni magunkat, de azért nem mindig működik ez súrlódások nélkül, nekem is nagyon nehéz ez lelkileg. Nekem azért nehéz ez, mert fejben ugyan már lezártam a kapcsolatunkat, de a szívem még mindig nem, még mindig vonzódom hozzá testileg és lelkileg is. Biztos könnyebb lenne az elszakadás, ha nem mennék bele ezekbe a közös programokba. De amíg független vagyok, jól érezzük magunkat, a gyerek is velünk van, miért ne menjünk el együtt bárhova, miért fosszam meg magunkat ettől? (Ha az utódom esetleg féltékenykedik, az az ő baja, nem tud érdekelni.)

Szóval ex-szel és közös gyerekkel lehet szó közös programról, de az ex újdonsült pasijával, akivel csalt, még a futólagos találkozás is teljesen kizárt, nem hogy a közös program vagy nyaralás.

A kérdésedből ítélve nálatok nagyon más a helyzet, és úgy érzem te inkább nem is találkoznál a volt férjeddel a történtek miatt. Teljesen érthető a fájdalmad, haragod, maximálisan átérzem, én is ugyanilyen cipőben járok. Ha neked kimondottan rossz érzés lenne, rosszul éreznéd magad, akkor ne menjetek el együtt nyaralni. Semmi értelme nem lenne, hogy mindenki rosszul érezze magát. Sokáig én is azt gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha nem is találkoznánk, és mindenki saját maga megszervezné az apa-gyerek és anya-gyerek programokat. Valahogy az se az igazi, meg a mostani helyzet se teljesen normális ... De majd az idő, meg mi megoldjuk, kikísérletezzük, hogy mi az, ami mindenkinek jó, mindenkinek elfogadható. Aztán vagy sikerül, vagy nem. :)

2018. júl. 16. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Jesszus...NEM. ez egy nagyon nagyon sz____r ötlet. Mindenki sérül. Ha az én férjem akarna nyaralni menni az exfeleséggel,tuti hogy kapna egy tockost. Már elváltak. Nincs pizsiparti ahol esetleg még egy nosztalgiadugás is belefér. És gyanítom itt erről lenne szó a pasi részéről.
2018. júl. 16. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Kizárt.

De az exem volt felesége pl szivesen nyaral az exemmel -igaz kiderült hogy vissza is akarná szerezni :-D

(NEM miattam mentek szét már 3 kapcsolata volt utána mielott mi anno összejöttünk)

2018. júl. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!