Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem elhagyott egy np miatt, akivel most egyutt el. Ti, hogyan tudtatok oda engedni a gyereketeket az exhez? Ahoz a nohoz aki miatt elhagyott?
Ha a nő nem veszélyezteti a gyerek fejlődését és kedves vele mi a bajod? Örülj neki. Az óvodában meg az iskolában is más nők "nevelik" mégsem vagy féltékeny egy tanárra vagy óvónőre.
Nekem a párom gyerekét elviselni is művészet. Nem azért mert egy dög vagyok, hanem mert hisztérikus,agresszív és hazudozik,próbál szétszedni minket mert nem tudja elfogadni hogy a szülei elváltak (nem miattam,anyuka ribiskedett és kiderült mikor terhes lett mástól). Én tényleg próbáltam kedves lenni vele,az elejétől egy rossz szavam nem volt hozzá és mégis. Örülj hogy jó gyerek és jól kijönnek. A gyereknek az a jó,ha minél több emberre számíthat és szeretik.
Saját tapasztalatom:
Nagyon fájt az elején odaengednem.A fiam sem szívesen ment, az apja erőltette.Nagy volt a váltás, új otthon, új ovi és egy másik néni.A nő az elején mézesmázos volt, játékokat is vett a gyermekemnek.Mindez addig tartott, míg ki nem mondták a válást.Akkor érezte stabilnak a helyzetét.Ritkultak a láthatások, apuka ritkábban vitte el.Most már van közös gyerekük, a két hetente hétvégén az egyik nap lepasszolják a fiamat nagyinak.
Beszélgetünk a helyzetről a kisfiammal, utálja a nőt.
Kitartást Kérdező, hátha nálatok pozitívan alakul.Sok múlik a volt párodon.
Nálunk a páromnak van egy kislánya az előzó kapcsolátból. Mi nagyon szeretjük egymást a kislánnyal, már évek óta, szóval, nem, nem fogja megunni jó esetben az új barátnő. Én soha nem akartam az anyja helyébe lépni. Míg kisebb volt, mondta párszor nekem, hogy anya.. rohadt jól esett, de nem akartam, hogy az anyja rosszul érezze magát emiatt, ezért elmagyaráztam neki, hogy bár örülnék, ha ő az én kislányom lenne, de neki már van egy anyukája, és engem szólítson a nevemen, mert lehet, hogy az anyujának ez rosszul esne. Megértette, nem vette zokon.
Megértem, hogy nem szívesen engeded oda a gyereked, de ha szereti a csajt, és a csaj is őt, akkor örülj neki! Annyi gonosz mostoha van, te normálisat "kaptál" nézd a jó oldalát.Így valószínű, hogy a gyerek apját is ösztönzi, hogy foglalkozzon a gyerekével, és ne hagyagolja el.
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én férfi vagyok. Engem a feleségem hagyott el, és a szeretőjével tervez új életet kezdeni. Engem is érdekelnének hasonló helyzetben lévők tapasztalatai, tanácsai.
Nekem is nagyon rosszul esik, hogy annak az embernek a közelébe kerül a gyerekem, aki miatt széthullott a család. (Nem csak ő tehet róla, de ez itt most részletkérdés.) Az már csak "hab a tortán", hogy ez a pasi arról álmodozik, hogy majd egy boldog családként fognak együtt élni, meg majd ő viszi óvodába, iskolába az én gyerekemet, meg majd az apja helyébe lép. Ez utóbbi sokkal nagyobb fejtörést okoz nekem.
Nekem alapvetően nem lenne ellenemre, hogy a gyerekem jóban legyen a volt feleségem új párjával, meg hogy ő szeresse a gyerekem. De itt nem új párról van szó, hanem arról, aki miatt elhagyott engem. Ez egy gerinctelen ember, aki évekig folytatott viszonyt egy házas nővel (volt feleségemmel), majd szétrobbantott egy családot. Ez az ember ne akarjon a gyerekem apja helyett apja lenni, és ne akarjon a boldog családapa szerepében tetszelegni ezek után. Barátja még talán lehet a gyerekemnek, de az apja soha, az én vagyok, és én is leszek, amíg el nem patkolok.
Másik gondom ezzel az egésszel az, hogy ez nem egy komolynak tűnő kapcsolat, szerintem max. fél-egy év múlva kikészítik egymást, és szétmennek, annyira nagy a távolság köztük sok szempontból. Ez az idő pont elég arra, hogy a gyerekem esetleg megszeresse, megkedvelje a pasit, aztán a szakítás után meg szenvedjen az elvesztése miatt. Ha nekem lenne új párom, én egy ideig be se mutatnám a gyerekemnek pont ezért. Aztán ha kicsit komolyabb, akkor már találkozhatnának is időnként, de akkor is még csak "apa egy barátja, ismerőse"-ként. És csak akkor engedném őket közelebb egymáshoz, ha már igazán komoly a kapcsolat, és hosszú távon tervezünk.
A parom is elvalt az anyuka uj baratja miatt.
Ott is apukat jatszott ment a mezes mazos duma aztan eltelt par ev anyuka kidobta az uj pasit.Most mar egy szo sem esik rola a gyerekek toroltek meg a kepeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!