Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a párom 12 év után, úgy hogy még csak el sem mondta miért. Csak elment és nem jött többet haza. Van egy kilenc éves gyermekünk, Na ezt hogy kell túlélni?
Mellőlem a szerelmem lépett le 7 év után egy szó nélkül - persze ez sehol sincs a te helyzetedhez.
Túléled, mert muszáj!
Nekem a legrosszabb az volt, hogy még most, évek múlva is bekattan néha a kérdés: "miért?" Ha megmondta volna, mi a döntése oka, sokkal hamarabb túltettem volna magam rajta.
De azt legalább elmondta, hogy ne keresd, mert elmegy? Vagy egyszerűen csak hűlt helyét találtad a cuccainak?
Nagyon sajnálom, nem lehet könnyű. Ha ilyen gerinctelen volt, gondolj arra, hogy jobb lesz nélküle, találsz majd nála különb férfit, ha túltetted magad a történteken.
párom... latod elettarsi kapcsolatbol ki es belepnek az emberek hiaba van gyerek
ha felesege lettel volna akkor a vaals lezajlasa alatt csak meg kelett volna beszelni ill most perelheted GYT ugyeben
tiszta ugy birosag ingyenes napon bemesz es kered a penzt a gyerekre.
hatha megjon az esze
Ez így elég érdekes. Biztos voltak ennek jelei.
Én is elhagytam a páromat szó nélkül, de ennek volt oka, bár nem beszéltük meg. Én nem vagyok az a vitatkozós, veszekedős pasi, úgyhogy nem szóltam én egy rossz szót sem, aztán utolsó fél évben már jót sem, csak épp köszöntem, meg a kötelező dolgokról beszéltünk. Hónapokig gyűjtögettem magamban, aztán egy szép napon elmentem. Igaz, hogy én is sokáig szenvedtem, de abba a kapcsolatba nem tudtam már egy napot sem elviselni, és eljön az a pillanat, amikor nincs visszaút.
Ilyen elhagyás nem ok nélkül történik, és nem egy nap alatt érlelődik be. Az hamarabb előfordul, hogy nem tűnt fel, nem vetted észre, hogy valami nincs rendben.
A túlélést két szempontból kell megközelíteni.
1, a lelki trauma, hiányérzet
2, anyagi problémák
Ha anyagi problémák nem keletkeznek ez miatt, akkor viszonylag optimistán tekinthetsz a jövőbe. A lelki sérülést az idő begyógyítja, aztán 1-2 év múlva már akár egy új kapcsolatod is lehet. Ha ez mellett még probléma lehet a megélhetés, a rezsi, netán törlesztőrészlet(ek), akkor az igazán a mélybe taszíthatja az embert.
A lényeg, hogy ne omolj össze. Foglald el magad, tereld el a gondolataidat. Ha másképp nem megy, akkor keress fel egy pszichiátert, és pár hónapig szedj antidepresszánst, nyugtatót, hogy az első időszakon átsegítsen. 2-3 hónap elég, aztán vedd elő a realista éned, és tervezd a jövőt.
Ha meg nem egy mintaházasság volt, és igazából már csak a gyerek miatt, megszokásból voltatok együtt, plusz még valami alárendelt szereped volt ebben a házasságban, akkor előtted a lehetőség, hogy valaki újra a Nőt lássa benned. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!