Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyott a párom 12 év után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a párom 12 év után, úgy hogy még csak el sem mondta miért. Csak elment és nem jött többet haza. Van egy kilenc éves gyermekünk, Na ezt hogy kell túlélni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Lehet hogy mondta, csak nem hallgattad meg?
2016. jan. 15. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Nehogy szedj antidepresszánst! arról nem olyan egyszerű leszokni
2016. jan. 16. 00:55
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
10-esnek: [link]
2016. jan. 16. 01:27
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Én sem vagyok antidepresszáns párti, de vannak olyan élethelyzetek, amikor már csak ez segít. Én például már nem élnék, ha tízen éve nem szedtem volna. Nem azért, mert öngyilkosságot terveztem volna, hanem azért mert másképp nem tudtam volna elviselni a hatalmas nyomást. Sorba jöttek a nagyobbnál nagyobb problémák, ellehetetlenült az életem, kicsúszott a lábam alól a talaj, hónapokig nem tudtam aludni, pár hónap alatt 70 kilóról 54 kilóra fogytam, közben én is rendszeresen összeestem, pánikrohamok jöttek rám, de még csak táppénzre sem mehettem, mert nem voltam bejelentve. Életem legborzalmasabb időszaka volt.

Aztán írtak fel Zoloft-ot és Frontint, attól újra tudtam aludni, elkezdtem visszaszedni a kilókat, elmúltak a pánikrohamok, rosszullétek, aztán 3 hónap múlva úgy éreztem, hogy erre már nincs szükség, boldogulok nélküle is. 1-2 hónapig még esténként vettem be Frontint, hogy jobban aludjak, aztán azt is befejeztem.

2016. jan. 16. 10:24
 15/18 anonim ***** válasza:
De ezt akkor se ajánlgathatod másoknak így. Eleve szó se volt róla, hogy depressziós. Ha mégis az lesz, akkor el kell mennie egy pszichiáterhez, lehetőleg olyanhoz, akinek van kedve dolgozni, érdemben segíteni, nemcsak felírkál drogokat az egyszerűség kedvéért.
2016. jan. 16. 11:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt pont úgy kell túlélni,hogy ha ő ilyen könnyen lelépett,akkor szart sem ér,nemhogy még szenvedj miatta.
2016. jan. 17. 21:53
 17/18 anonim válasza:

A 10-es válaszoló utolsó félmondata azért jó volt. :-)

Kedves kérdező hölgy! Nagyon sajnálom ami veled is történt, nem vagy sajnos egyedül. De tényleg igaz, amit itt néhányan megfogalmaztak, hogy egyrészt megszabadultál egy alárendelt szerepű házasságtól, másrészt aki erre lépes, attól jobb minél távolabb!!!!

Most képzeld el, hogy együtt élsz mit sem sejtve egy ilyenre képes emberrel ...

2016. jan. 21. 23:10
 18/18 anonim válasza:
Ja és normálisnak fogadod el, holott nem az! Én is éppen válok, de megbeszéljük a dolgokat.
2016. jan. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!