Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El lehet lehetetleníteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet lehetetleníteni valahogy az exférjet évekkel a válás után? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először is leszögezném: NEM KICSINYES BOSSZÚRÓL VAN SZÓ, VAGY SZÓRAKOZÁSRÓL! 3 KISGYEREK BIZTONSÁGA A TÉT!

Bővebben: van a közeli családomban egy elvált házaspár (3 éve váltak el), nekik 3 kiskorú gyerekük.

Azért váltak el, mert a férj bántalmazta a feleségét és a kisgyerekeket. Azóta alkoholproblémái is vannak, a gyerekeket megverte a láthatáson (durván, lilára), van róla látlelet is, pszich. szakvélemény is miszerint agresszióra hajlamos, meg minden, mégse tiltják el a gyerekektől (ők nem akarnak vele találkozni, nagyon félnek tőle), viheti őket simán láthatásra! Amit tett azt nem bánta meg, nem kért bocsánatot se a gyerekektől, se a volt feleségétől, és továbbra is fenyegetően, mármár erőszakosan lép fel a gyerekekkel szemben!

Törvényes keretek között nincs joga a családnak megvédeni a gyerekeket ettől a vadállattól! :(

Utálok másokat fúrni, de most nagyon féltjük a gyerkőcöket :(

Van rá bármi mód, hogy eléggé ellehetetlenítsük, hogy elvegyék tőle a láthatást, vagy valami?

Miért nem tesz ilyenkor semmit a gyámügy? Bezzeg örökbefogadásnál olyan alaposak (=kukacoskodóak) tudnak lenni :(

Lehet tenni BÁRMIT, hogy ne vihesse el a gyerekeit?

2018. jún. 27. 15:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Bár lenne hangulatom ilyeneket kitalálni!

Itt az "apa" saját vallomása: [link]

Ez pedig a végzésből: [link]

(Elnézést a minőségért, feldúlt voltam, mikor az édesanya mutatta nekem az iratokat, csak gyorsan lőttem pár képet, hogy a páromat informálhassam online a helyzetről)

De hadd ne kelljen bizonygatnom, bárki elhiheti, én is azt kívánom, hogy ne legyen igaz, de az, sajnos itt tart a magyar gyámügy & rendőrség. Egy időre szüneteltették a láthatást, amíg ment a hercehurca, most meg visszavonták. A fellebbezés persze ment, de tanácstalanok vagyunk! :(

2018. jún. 28. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát ez szörnyű Kérdező... Nézd nem bizonygatnod kell nekünk, szerintem erről itt szó sincs. A válaszolók szerintem jóindulatúak, próbálunk ötletelni. Én elsőre csak azt tudom pl mondani, hogy suttyomban pl felvenni telefonnal az atrocitásokat és elvinni egy ügyvédhez?

Készültek ilyen jellegű bizonyitékok?

(1-es vagyok).

29n

2018. jún. 28. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Nehéz elképzelni tényleg, a feltöltéshez már nincs jó szemem.

Ha a láthatáshoz nem, de egy rendőrségi távoltartáshoz csak megpróbálnám a látleletet.

Továbbá nem engedném oda gyerekeimet... pereskedjen ő.

2018. júl. 14. 00:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Meg talán még ők... apaként kerestem őket, az örökbefogadott, kicsit elütő gyerekeimet ért óvodai inzultusok miatt.

Valami kemény dolgot telefonálhattak, mert abbamaradt a dolog, legalábbis a nyílt fele..

Szóval hátha.

2018. júl. 14. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!