Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kell tegyek? Az ex férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tegyek? Az ex férjem újra nősül. A ház amiben lakunk két nagykorú gyermekemmel az ő kizárólagos tulajdona, mert ajándékba kapta. Ha megnősül mi illeti meg az új feleséget öröklés esetén?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 23:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!03.48-nak üzenem,nagyon örülök,hogy eddig is itt lakhatunk,de sok sok év alatt azért az én pénzem is benne volt,nem fogom engedni,hogy a gyerekeit kisemmize.Most új szerelem,új házzasság,minden elérhető nála. Egyébként áruljuk a házat erre van megállapodásunk,hogy mennyit kell adnia az eladási árból.

Sajnos nem nagyon kapkodnak az ingatlanokért.

2010. jún. 17. 06:56
 12/28 anonim ***** válasza:
MOst megy egy riport ezzel kapcs.-ban az RTL-en a Reggeliben.
2010. jún. 17. 06:59
 13/28 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, hogy gondolod: "nem fogom engedni,hogy a gyerekeit kisemmize", mint mar többen irták, NEKED semmi közöd a házhoz, ha eladja, akkor az az ö pénze (kivéve azt az összeget, amit neked itélt a biróság), ahhoz se neked, se a ygerekeknek semmi köze!!!!
2010. jún. 17. 07:16
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok TV közelben mit mondtak?
2010. jún. 17. 07:19
 15/28 A kérdező kommentje:

7.16-nak.Azzal tisztába vagyok,hogy nekem nem jár semmi,nem magam miatt harcolok,hanem a gyerekeimért.

Voltak előzményei annak,hogy most így gondolkodom.A legjobb az lenne,ha már holnap megvenné valaki.

2010. jún. 17. 07:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, hol áruljátok a házat és mekkora? Mert én épp keresgélek. (egy korábbi válaszoló).
2010. jún. 17. 14:12
 17/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerintem jobb lenne, ha ezt email-ban tisztáznátok, szabaditsd fel az email-elérhetöséget. Nyilvánosan nem jó ötlet megadni ilyen adatokat.
2010. jún. 17. 16:25
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hozzászoló!Éppen ezt akartam irni.
2010. jún. 17. 17:26
 19/28 anonim ***** válasza:
"Szerintem, az ami teged illetett volna meg egy hasonlo esetben, ha nem valtatok volna el." - Ez a korábbi válasz nagyon frappáns!
2010. jún. 17. 18:35
 20/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok, igazatok van, így tettem! :) Jöhet a privát e-mail! :) Köszönöm!
2010. jún. 18. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!