Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor alkalmas egy gyerek életében válás idején, hogy megismertessük vele az új partnert?
Van két gyermekem.Válófélben vagyok.A gyerekeim apja be akarja mutatni a gyerekeknek az új nőjét.
Úgy gondolom,hogy ez elkerülhetetlen de a gyerekek pár hónapja élnek ebben a helyzetben.
Egyikőjüknek pszihés testi tünetei is lettek ebben az időszakban.
Még nem érzem azt,hogy ennek meg kéne történnie.
Van tapasztalatotok ilyen téren,hogy gyermekeitek hogyan fogadták a nehéz helyzetben az új partnert?
Ti mit javasoltok mi a legjobb a gyerkőcök szempontjából?
Kérem,hogy csak az írjon akinek valóban van köze a témához!Köszönöm!!!
Szerintem korai. Azt írtad, hogy az egyiküket fizikailag is megviseli a válás. Inkább a gyerek lelki egészségét kéne segíteni helyre tenni nem pedig apuci új barátnőjét megismerni. Szerintem csak rontana a helyzeten.
Amikor a gyerekek már feldolgozták, hogy nem vagytok együtt, csak akkor lehet új párt bemutatni.
Én az elvált szülők gyereke vagyok.
Nekem az nem okozott problémát, hogy megismerkedjek egy új valakivel. Én azt utáltam, csak ezt gyerekként nem bírtam még beazonosítani, hogy a szüleim egymással háborúztak burkoltan, ha nem értettek egyet, és ennek általában én és testvérem voltunk a szócsövei. Nekem személy szerint se apám új nőjével se anyám új pasijával nem volt semmi bajom, ők csak új emberek voltak, és kész. Én 9 voltam, innentől számítva hamar jött a kamaszkor, és utána már alig voltam otthon amúgy is. Szerintem amíg konfliktus mentesen és higgadtan kezelitek a helyzetet, addig ez nem annyira nehéz kérdés. Az emberi játszmákat nehéz gyerekként lereagálni.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!