Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen összegű gyerektartásba érdemes beleegyezni?
"Ha %-ban kéred, apuka munkahelyet fog váltani, és bejelenteti magát minimálbérre. Az 50e Ft teljesen korrekt összeg egy egy éves gyerekre."
bszki, a gyerek nő, nő, nem marad mindig 1 éves.
kérdező, igazad van, hogy számolsz az inflációval, százalékban állapodjatok meg, ne egy fix összegben.
100-at nyugodtan költhet a saját gyerekére.
de 80 ezer a minimum!
Pár évvel ezelőtt ismerős a két gyerekére adott 80 ezret, és az anyuka elégedett volt vele, munka mellett átlagosan éltek belőle. Szerintem az 50 ezer elég korrekt egy átlagos esetben.
Persze bp-i albérletben szívás, oda a gyed csak a bérleti díjra is elmehet...
Aki szerint albérlet egy fizetésből kijön, annak nincs gyereke akivel alberletben lakik...
Én 200-at fizetek télen rezsivel egy semmi extra albiban mert a kornyeken nincs semmi kinalat, havi 1-2x akad vmi.
Hiaba kapok csp-vel es adokedvezmennyel 300-at, ez 2 kamaszra nagyon keves, gyt-t ideiglenesen 20-20-at iteltek mert apuka ennyit volt "hajlando" fizetni. Vicc. (Semmi mast nem fizet).
27: a bölcsikben több hónapos a várólista. Addig is élni kell valamiből.
Egy éves gyerek mellett legfeljebb 6 órát tudsz dolgozni. Már ha van erre lehetőség a munkahelyeden. Nem ebből fogsz meggazdagodni.
Mindezt úgy, hogy a pici a szeparációs szorongás kellős közepén van, és szétszakadt a család. Pont ilyenkor lenne a legnagyobb szüksége stabilitásra. Egy életre nyomot hagy benne a válás is.
Gyed mellett lehet dolgozni. De egy éves gyerek mellett fokkal nehezebb.
Nekem a bíró akarta lealkudni, hogy fogom-e bírni? Akkor fix összeget mondtam, az inflációval növelve.
Nem tudom, miféle apa, aki a gyereke helyett másra költi a pénzét?
Szóval indulj ki 80-ból, azt kb. minden bíró megítéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!