Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új életet kezdeni szinte a nulláról pénz, lakás, autó, munkahely nélkül közel a harminchoz?
Figyelt kérdés
Külföldön voltam házas de elváltam és visszaköltözök Budapestre. Nincs lakásom, autóm, nagyobb pénz tartalékom, munkatapasztalatom. Van egy diplomám de nem a piacképes fajtából amivel könnyen munkát találhatnék. Igazolt munkaviszonyom nincs. Több nyelven beszélek és csak a vállalkozás managmenthez értek, mert evvel foglalkozott a volt férjem.
Saját vállalkozáshoz nincs tőkém. Nő vagyok közel a harminchoz.
2018. márc. 28. 14:37
21/26 anonim válasza:
A bankszektorral próbálkozz. “Semmilyen” diplomával is felvesznek, főleg ha beszélsz nyelveket. A fizetés magas nettó 250.000ft+ a call centerestől kezdve kismillió pozició vár betöltésre. Párom kolleganője is egyetem után ment a bankhoz, zéró tapasztalattal stb. Millió backoffice osztály van, ahol kitanulhatsz egy új szakmát jó fizetéssel.
22/26 anonim válasza:
Azért elég cinikus némelyik hozzászólás. Én a helyedben megpróbálnék hivatalban is elhelyezkedni, ott pl nyelvvizsga pótlékot is kapnál. Nekem két diplomám van, abból egyik társadalomtudományi terület és még mindig kaptam vele munkát, főleg hivatalban. Van bölcsész diplomám is, ezzel is. Mondjuk nyilván nem filozófia- etika, ami piacképtelen, meg nem is szabad bölcsészet. Sok sikert neked, elég szemét a volt férjed.
23/26 anonim válasza:
Én is Olaszországban éltem évekig, aztán hazaköltöztem. Igaz, nekem konkrétan nyelvtanári diplomám volt. Egy gimnáziumban voltam óraadó, mellette nyelviskolában, illetve magánban tanítottam. Aztán sikerült bekerülnöm a fordítás, tolmácsolás területére is, elég jól megéltem belőle évekig. Most újra külföldön élek, de skype-on keresztül továbbra is tanítok, elég nagy a kereslet az olaszra és az angolra is. A legtöbb nyelveket beszélő ismerősöm otthon fuvarszervezőként dolgozik (nem kell végzettség, csak erős nyelvtudás), vagy külföldi kapcsolatokkal rendelkező cégeknél. Az angol-olasz párosítás eléggé keresett.
24/26 anonim válasza:
Telekommunikácios cegek..500at fizetnek vagy többet, ha vevőkkel tartod a kapcsolatot olaszul.
Egybol felvennenek,csak lusta vagy
25/26 anonim válasza:
Miért lenne lusta? Még Olaszországban van, tervezi a hazaköltözést és érdeklődik a lehetőségei után. Külföldről nem könnyű állásinterjúkra járni, és mivel régóta nem élt otthon, ezért érdeklődik, hogy mi a helyzet.
26/26 anonim válasza:
IT, telekommunikáció jól fizetnek és tapasztalatot sem kérnek, az olasszal jó esélyeid vannak, kevesen beszélik, igaz az angolt is, csak azt gondolják beszélik aztán kiderül ja mégsem :D
Trenkwaldert keresd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!