Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új életet kezdeni szinte a nulláról pénz, lakás, autó, munkahely nélkül közel a harminchoz?
Külföldön voltam házas de elváltam és visszaköltözök Budapestre. Nincs lakásom, autóm, nagyobb pénz tartalékom, munkatapasztalatom. Van egy diplomám de nem a piacképes fajtából amivel könnyen munkát találhatnék. Igazolt munkaviszonyom nincs. Több nyelven beszélek és csak a vállalkozás managmenthez értek, mert evvel foglalkozott a volt férjem.
Saját vállalkozáshoz nincs tőkém. Nő vagyok közel a harminchoz.
Lehetséges, drukkolok.
Milyen diplomád van?
A nyelv tudást tudid kamatoztatni.
"Több nyelven beszélek"
ha ez tényleg így van, és tényleg rendesen, magas fokon beszélsz több nyelvet, akkor nem értem, miért parázol.
tekintve, h. a magyarok milyen síkhülyék nyelvek terén, ezzel többre mész, mint akárhány diplomával.
Köszönöm mindenkinek 😊
Bölcsész vagyok.
Felsőfokon beszélek angolul és olaszul. Olaszországban éltem, itt most nem olyan jó a helyzet magas a munkanélküliség. Esélytelen lenne munkát találnom.
Felsőfokon beszélek angolul és olaszul.
na, ne etessél már, hogy 2 ilyen nyelvtudással nem kapsz jó munkát.
csak akkor, ha lusta és élhetetlen vagy.
ha én beszélnék felsőfokon 2 nyelvet, holnaptól már dolgoznék, és jól is keresnék, hidd el.
Esélytelen munkát találni??? Ne nevettess! Olaszban Süd-tirolban elég jól fizetnek, és mindig van munka, ha más nem akkor vendéglátás. Egyedülálló vagy, mi a fenének mennél haza Budapestre ? Hogy annyit keress amiből egy albérletre futja meg hogy megvedd a kaját és bérletet? Semmi értelme de te tudod!
Igaz nem olasz de én ausztriában vagyok ha nem lenne gyerekem otthon magyarországon, meg sem fordulna a fejemben hogy hazamenjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!