Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Új életet kezdeni szinte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új életet kezdeni szinte a nulláról pénz, lakás, autó, munkahely nélkül közel a harminchoz?

Figyelt kérdés

Külföldön voltam házas de elváltam és visszaköltözök Budapestre. Nincs lakásom, autóm, nagyobb pénz tartalékom, munkatapasztalatom. Van egy diplomám de nem a piacképes fajtából amivel könnyen munkát találhatnék. Igazolt munkaviszonyom nincs. Több nyelven beszélek és csak a vállalkozás managmenthez értek, mert evvel foglalkozott a volt férjem.

Saját vállalkozáshoz nincs tőkém. Nő vagyok közel a harminchoz.

2018. márc. 28. 14:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a lepontozast... Munka nélkül nem megy semmire, de ok
2018. márc. 28. 15:55
 12/26 anonim ***** válasza:

Lehetséges, drukkolok.

Milyen diplomád van?

A nyelv tudást tudid kamatoztatni.

2018. márc. 28. 16:37
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

"Több nyelven beszélek"

ha ez tényleg így van, és tényleg rendesen, magas fokon beszélsz több nyelvet, akkor nem értem, miért parázol.

tekintve, h. a magyarok milyen síkhülyék nyelvek terén, ezzel többre mész, mint akárhány diplomával.

2018. márc. 28. 16:40
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek 😊

Bölcsész vagyok.

Felsőfokon beszélek angolul és olaszul. Olaszországban éltem, itt most nem olyan jó a helyzet magas a munkanélküliség. Esélytelen lenne munkát találnom.

2018. márc. 28. 16:48
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Esélytelen? Jó vicc, munka van bőven.
2018. márc. 28. 16:51
 16/26 anonim ***** válasza:

Felsőfokon beszélek angolul és olaszul.

na, ne etessél már, hogy 2 ilyen nyelvtudással nem kapsz jó munkát.

csak akkor, ha lusta és élhetetlen vagy.

ha én beszélnék felsőfokon 2 nyelvet, holnaptól már dolgoznék, és jól is keresnék, hidd el.

2018. márc. 28. 17:13
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem élek Budapesten nem tudom mik a lehetőségeim. 7 évig éltem Olaszországban.
2018. márc. 28. 17:39
 18/26 anonim ***** válasza:
49%

Esélytelen munkát találni??? Ne nevettess! Olaszban Süd-tirolban elég jól fizetnek, és mindig van munka, ha más nem akkor vendéglátás. Egyedülálló vagy, mi a fenének mennél haza Budapestre ? Hogy annyit keress amiből egy albérletre futja meg hogy megvedd a kaját és bérletet? Semmi értelme de te tudod!

Igaz nem olasz de én ausztriában vagyok ha nem lenne gyerekem otthon magyarországon, meg sem fordulna a fejemben hogy hazamenjek!

2018. márc. 28. 17:40
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
"csak a vállalkozás managmenthez értek, mert evvel foglalkozott a volt férjem." Ha tőlem váltál volna el akkor értenél a programzáshoz, amiben könnyű elhelyezkedni és aránylag jól lehet keresni. Költözz hozzám néhány hónapra, azután piacképes leszel.
2018. márc. 28. 19:08
 20/26 anonim ***** válasza:
Magánórákat adhatnál nyelvismereted alapján,fordítás,tolmácsolás.
2018. márc. 28. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!