Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válással kapcsolatba lenne kérdésem?
8 éve vagyunk házasok van egy 8 éves és 5 éves gyermek.
Férjem saját tulajdona a háza (még házasság elött ö vette, noha a felujitast közösen csinaltuk de ugy vélem válás esetén nem kérem semmit belöle (mármint az ingatlan magát értve. Ingoságokbol pár dolgot elviszem a maradékot kifizeti nekem (ami nem sok 300.000.-)
Gyermekeimet viszem szülöi házba
fizetése 700.000.- brutto ebböl lejön az ado (két munkahelye van) tényleg sokat kérek hogy 50-50 ezret kérek gyerekenként?
Igy is még csak a töredéke mindennek amit kérek.
Két auto van egy audi és egy suzuki. Suzukit vizsem mert közösen fizettük (kell a munkámba járáshoz.
Szeretném ha a gyerekeke külön óráit ö fizetné hiszen van böven a tejbe apritania (havi szinten ez 5000.- két ygerekre.) Gondolom a minimálbéres fizetésem miatt lehet ingyenes étkezést kérni?
Szülöi házba nem kell albérletet fizetnem csak a fütés , viz és egyebekbe beszállni.
Juniusba szeretnék elköltözni mikor vége a sulinak és szeptembertöl már uj suli uj ovi(ezt igy jol teszem?). Nem tudom azt megteni hogy napi 60km utaztassam a ygereket hogy bejusson oviba és suliba (megtörni igy a év végén meg nem szeretném)
Pedzegettem már nekik hogy valoszinüleg milezs majd szeptembertöl
Nem harmadik fél, megcsalás vagy egyebek miatt hanem az állando veszekedés és utobbi idöbe már-már a fizikai bántalmazás miatt akarok kilépni.(csak rám irányul ez a viselkedés. Nagyon parázok hogy a gyermekeimet ellenem fogja irányitani. Holott szeretném ha ugy egyeznenk meg hogy bármikor elvihetei de vissza kell hoznia hiszen ovi és suli az én lakokörnyzetemben van.
Teljesen mindegy a férjednek mekkora a bruttója (a nettó azért jóval kevesebb lesz), nem fogjuk tundi megmondani neked, hogy sok-e, ha 100-at követelsz a 2 gyerekre. Gondolom a férjednek is van/lesz rezsije, vannak kiadásai, kell tankolnia és majd még enni ia szeretne.
Ha ezeket kifizeti és marad pénze, akkor nyilván megadja amit kérsz, pluszba még a különórákat is kifizeti. Ha nincs pénze, akkor nem fogja. De ha nem tudtok megállapodni, akkor majd a bíróság úgyis eldönti.
Két gyerekre 120Ezret adok. Külföldi fizuból. Most megtehetem, nem sajnálom a gyerekektől, viszont ha otthon dolgoznék nyilván nem tudnék ennyit adni. Illetve ha majd hazaköltözök nem fogok tudni ennyit fizetni gyerektartás.
Nem tudom mennyi a nettója a 700E nek... Olyan 450E? Abból reális a fejenként 50E szerintem...
De ez olyan kérdéseket is felvet hogy kell e ennyi gyerekek szükségleteire vagy kevesebb is elég... De mondom szerintem reális. Ha nem tudtok megegyezni akkor majd a bíróság dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!