Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a bankszámlán lévő pénz közös?
Figyelt kérdés
Tehát ha házasság után a párnak külön számlája van, és az egyik fél rendszeresen lenullázza a számláját (tehát külön gyűjti a bevételét készpénzben), esetleges válás esetén az nem minősül többé közös pénznek?2018. febr. 18. 18:54
1/9 anonim válasza:
De, az is közös, ahogy az is, amit vesz belőle. A vagyonmentést nem szokta szeretni a bíróság. Minden variációra láttak már példát, hiába hiszi azt valaki, hogy most talált egy zseniális megoldást.
2/9 anonim válasza:
Zseniális megoldás: házassági vagyonjogi szerződés.
5/9 anonim válasza:
A házasság alatt szezett vagyon közös. Ha külön bankszámlája van az is közös.
A letöbb esetben nem tud róla a másik hogy külön gyüjti a pénzt ezért az az övé marad. Én sem tudtam hogy van külön számlája, csak furcsa mód válás után mindenre jutott, holott a közös kp alig volt.
6/9 anonim válasza:
Dehogy nem minosul annak. Termeszetesen az is kozos.
8/9 anonim válasza:
Én is így jártam. De az enyém rafkósabb volt, az anyjának utalta át, én meg fizettem a közös kiadásainkat.Azt mondta az ügyvédem, ez úszott. A macájával pedig alighogy szétmentünk házat vett.
9/9 anonim válasza:
És ha eladományozta egy alapítványnak például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!