Ha a Booking.com-on foglalok szállást és utána a szálloda zárolja a bankszámlán lévő pénzt akkor lényegében ki van fizetve?
soha ne foglalj a bookingon
ma már odáig jutottak hogy a legtöbb szállás olcsóbb ha direktbe a hotel oldalán foglalsz
Nekem nem zárolták, hanem egyből le is vették a pénzt.
Néhány hét múlva küldtek egy emailt, hogy bocsi de az apartman akkor pont feljítás alatt lesz, úgyhogy sztorno a buli.
Legalább egy hét mulva vissza is utalták a pénzt.
Szóval biztosra nem mehetsz akkor sem, ha kifizetted..
A zárolás csak egy biztositék a szállásadó számára.
az 5. 6. os válaszolónál a pont.
Az a biztos, amikor már a "kulcs" a kezedben és elfoglalod a szállást.
Én pl sose foglalnék hónapokra előre, mert nem tudni mi lesz. A booking.com számomra egy vicc. Kicsit fura, hogy épp akkor van csúcsidőszak, amikor én akarok menni. És nagyon szerencsésnek érezhetem magam, hogy az utolsó szobát még "ilyen olcsón" lefoglalhatom. És ezek találomra kiválasztott helyek és időpontok voltak.
Arra jó csak szerinte, hogy nagyjából tisztába legyek az árakkal és a szállodával direktben elintézni a foglalást. Viszont valamikor sokkal jobb a " csak beesek az ajtón és megkérdezem, hogy van e szabad szoba". Olyan nem volt még, hogy a környék összes szállodája teltházas volt. Ráadásul olcsóbban is kijöttem.
"Viszont valamikor sokkal jobb a " csak beesek az ajtón és megkérdezem, hogy van e szabad szoba". Olyan nem volt még, hogy a környék összes szállodája teltházas volt. Ráadásul olcsóbban is kijöttem."
Tényleg? Azt hittem hogy ez a módszer pont drágább, mert ha már ott vagy akkor ki tudnák használni hogy vagy többet fizetsz mint ami a neten van, vagy mehetsz az utcára aludni pár napig. :D
De 1-2 nappal elötte már a bookingon is lehet találni jó árakat.
Én tavaly a szlovén tengerpart közelében 27 ezerért kaptam apartmant egy hétre! a bookingon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!