Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi válás?
Mert:
1. olyanok házasodnak, akik nem illenek egymáshoz, mert sietnek
2. megváltoznak közben az igények
3. a nők szinte csak jól járhatnak vele, hát miért gondolnának előre amikor kikövetelik az esküvőt, és mi tartaná vissza őket a válástól
4. nincs már olyan megbélyegzés emiatt mint régen
Válás után a gyerekkel sakkoznak, azzal próbálnak bűntudatot ébreszteni, érzelmi zsarolni. Főleg a nők lesznek hárpiák. Úgy gondolják, hogy életük végéig a rabszolgájuk marad a férfi és válás után úgy ugráltatják, ahogy akarják.
Én is elvált szülők gyereke vagyok, de édesanyám normális volt válás után.
33 éves nő vagyok, felelősségteljes munkakörrel, jó fizetéssel, egyelőre nincs gyerekem, férjnél sem voltam, viszont van elég hosszú ideje párkapcsolatom. Hogy a kilétemet tisztázzuk.
Azt láttam, hogy válás után a nők többsége bosszúszomjas fúriává válik és a férfiak azok, akik megszenvedik, ha családot alapítanak. Nem minden nő olyan. Az anyukám sem cseszegette édesapámat válás után, de gonosz, gyerekkel zsaroló dögből többet láttam, mint normális exből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!