Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van ennyi válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi válás?

Figyelt kérdés
Megismerik egymást egyáltalán eléggé az emberek, mielőtt házasodnak és gyereket vállalnak? Ha nem működött, akkor válás után is miért cseszegetik egymást?
2018. febr. 4. 16:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%

Mert:

1. olyanok házasodnak, akik nem illenek egymáshoz, mert sietnek

2. megváltoznak közben az igények

3. a nők szinte csak jól járhatnak vele, hát miért gondolnának előre amikor kikövetelik az esküvőt, és mi tartaná vissza őket a válástól

4. nincs már olyan megbélyegzés emiatt mint régen

2018. febr. 4. 17:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Felelotlenul hazasodnak. 30 evesen azt huszik, eletuk parja, csak elfelejtik, hogy 30-50 evet kell vele elni. Na. Ez nem megy. Mert ebbe nem gondolnak bele.
2018. febr. 4. 17:12
 3/21 A kérdező kommentje:

Válás után a gyerekkel sakkoznak, azzal próbálnak bűntudatot ébreszteni, érzelmi zsarolni. Főleg a nők lesznek hárpiák. Úgy gondolják, hogy életük végéig a rabszolgájuk marad a férfi és válás után úgy ugráltatják, ahogy akarják.

Én is elvált szülők gyereke vagyok, de édesanyám normális volt válás után.

2018. febr. 4. 17:13
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
#1: no vagyok. Miert jarnak jol? Tobbet keresem, mint a pasim, tehermentes lakasom van pesten a belvarosban.
2018. febr. 4. 17:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Ugráltathatod az exed, ha van gyerek. Úgy tolhatsz ki vele, ahogy akarsz. Tönkreteheted leklileg.
2018. febr. 4. 17:17
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
A leendő volt férjemnek pont az a baja, hogy mindent megoldok egyedül a közös gyerekünkkel, ezért nem ugráltatom. Heti 2-szer jön láthatásra (nem viheti el, mert nincs 1 éves se) és ezen kívül nem tartok igényt se a társaságára, se a segítségére. 35N
2018. febr. 4. 17:22
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Hagyjuk mar ezt. Nem vagyok fiatal, 41 eves, de minden baratnomnek sajat elete van. Pasi nelkul is van penzuk, lakasuk. Ezeket a kerdeseket 20 eves luzerek irjak ki, akik azt hiszik, egy no ehenhal, ha nem penzelik oket? Szanalmas.es minden no neveben ki kerem magamnak. Megkeressuk a penzunket, pasi nelkul is.
2018. febr. 4. 17:25
 8/21 A kérdező kommentje:

33 éves nő vagyok, felelősségteljes munkakörrel, jó fizetéssel, egyelőre nincs gyerekem, férjnél sem voltam, viszont van elég hosszú ideje párkapcsolatom. Hogy a kilétemet tisztázzuk.

Azt láttam, hogy válás után a nők többsége bosszúszomjas fúriává válik és a férfiak azok, akik megszenvedik, ha családot alapítanak. Nem minden nő olyan. Az anyukám sem cseszegette édesapámat válás után, de gonosz, gyerekkel zsaroló dögből többet láttam, mint normális exből.

2018. febr. 4. 17:36
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert a valasok tobbsege lassuk be 3 miatt kovetkezik be.es ebbol jon a bosszú vagy.Nem szep dolog ezt muvelni de en is ezt latom ,ismerosok koreben hogy a gyerekkel zsaroljak a pasit,minden indokkal be telefo alnak,es nem hagyjak beken a pasit.ezek ilyen szanalmas nok akik nem kapnak senkit .
2018. febr. 4. 17:41
 10/21 anonim ***** válasza:
Mert már nem a szülők választanak észérvek alapján, hanem a házasulandók ezeknek hiányában.
2018. febr. 4. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!