Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti valnatok-e a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti valnatok-e a helyemben?

Figyelt kérdés
Kulfoldon kotottem hazassagot a ferjem odavalosi. Gyerekek kettos allampolgarok, van egy 8 eves es egy 4 eves serult kislanyom. Az elmult masfel evet Mo-n toltottuk a terepiak miatt. Mar a hazassagunk kezdeten a jelenlegi ferjem orditott es karumkodott nem szalonkepes stilusban velem a nagyobbik lanyom elott mikor meg pici volt. Akkor majdnem kitettem a szuret es hiba volt h nem igy tortent. Akkor ugyanugy dolgoztam, sot jova tobbet kerestem es az en hazamban laktunk. A kislanyomra valo tekintettel nem tettem ki a szuret. Majd az ordibalas elofordult mikor 7 homapos terhes voltam mert nem ertettem egyett a buntetesi modszerevel. Akkor epp anyam is szemtanuja volt. Most ujra eljott. Ha vmi nem ugy smakkol leorditja a fejem es nem erdekli h a gyerekek jelen vannak. Mindent nekem kell intezni, en vasarolok, fozok, mosok, vasalok, intezzem az iskolat, o csak eljar dolgozni es haza a keszre. Beszelni vele lehetetlen, mert nem latja a dolgok lenyeget. Nyilvan valasra kerul sor, a gyerekekkel megyek haza Mo-ra es ezt o nagyon jol tudja.
2018. jan. 28. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez romlani fog az évek során. Először menjetek el párterápiára, megéri a belefektetett pénzt, mert meg tudtok tanulni más viselkedési módot.

Ha nem változik a viselkedés, válj el, mert a leordítások lényegében a másik sárba tiprása, önbizalmának tönkretétele. A gyerekekkel is ezt csinálja majd. És ha büntet is mellé, nagyon komoly károkat okozhat bennük.

2018. jan. 28. 17:02
 2/9 Interferencia ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 28. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen
2018. jan. 28. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 28. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 28. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindegy? Te úgyse fogsz. Ha lenne egy csepp önbecsülésed most csomagolnál, nem itt kérdezősködnél.
2018. jan. 28. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

6-

Mintha olyan egyszeru lenne 2gyerekkel csomagolni,es menni..

Ha nem lenne gyereke, mar elhagyta volna szerintem...csak ez a valosagban nem igy megy. Kell penz stb,megélni..osszeszedni magat..

2018. jan. 28. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
De így megy. Van pénze, jól keres, van hova mennie, már a gyerek előtt is így volt. Az a baj a kérdezőnek semi önbecsülése nem volt, így persze nem tiszteli. Mér rég el kellett volna hagyni. MOst meg lépjen azonnal, csak rosszabba lesz.
2018. jan. 29. 05:10
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

Na most... szültél egy gyeteket egy hülyének, hátha megjavul. Nem ez történt, így szültél neki még egyet. Ügyes vagy. Most meg azon tipródsz, elválj-e.

#facepalm

2018. jan. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!