Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki azt mondja, hogy válik, akkor miért van a feleségével még mindig?
Logikus lett volna,hogy előbb váljon el, aztán meeht a kapcsolat.
Ha ez addig nem történt meg - ezután se fog, főleg ha a nővéred elfogadja így ezt a helyzetet, ami a pasi számára nagyon kényelmes.
Én a nővéred helyében pontot tennék a végére. Megmondanám,hogy valameddig várok Rá, ha gondolja tisztázza otthon a helyzetet és adja be a válópert, akkor jöhet. Ha ezt nem teszi meg záros határidőn belül akkor ismerkedjen mással és zárja le végérvényesen ezzel a pasival.
Ha ezt nem érti meg, nem tudsz Vele mit tenni, hagyni kell,hogy maga is rájöjjön arra,hogy ez így végtelenségig fog menni.
Csalódni fog, de lehet,hogy az a sokkhatás kell számára,hogy feledni tudja.
Nem válik. Ilyen egyszerű.
Aki válni akar, az szépen fogja a motyóját, elköltözik és UTÁNA beadja a papírokat. Amíg együtt laknak, addig abból válás soha az életben nem lesz.
A nővéred csak áltatja magát. Tudja ő is, hogy át lett bacva, csak ciki lenne beismerni.
Ez az en elettarsammal is igy megy. Mindig odavan ertem,de eljar idonkent bulikba meg en is. Megbeszeltuk,h nrm ellenorizgetjuk egymast,mindenki azt csinal,amit akar. Tegnap is volt egy hazibuliban. Azt mondtam neki,h aludjon ott,de hazajott,mert nem birja nelkulem. Pedig sok kiscsaj volt ott a buliban.
Mondtam is neki,h azert orulok,ha idonkent lefekszik masokkal,mert akkor kielezodik,h en 4 ev utan is messze ellenallhatatlan vagyok neki.
Szoval igy megy ez,kerdezo.
:D
13# Annyira nem lennék ettől elragadtatva de te tudod.
Ha mindent megcsinalsz neki és van fix ágya, nyilvan nem fogja otthagyni egy "bizonytalan lábú" ágyért..... De ez ugye nem biztos shogy az ellenállhatatlanságodnak köszönhető ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!