Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?

Neked dereng valami ebből, Kérdező: jóban-rosszban, egészségben- betegségben?!
A jó, meg az egészség megvolt.
Amikor jött a rossz, és a betegség, te le is patttantál egy újabb jónak és egészségesnek tűnővel. Csak nehogy ő is megbetegedjen....

# 11
Bocs, de az nem betegség, hogy 6 évig nem okoz orgazmust a feleségének, hanem szimplán önzés.

Itt nem kell itélkezni mert nem tudjuk a körülményeket és a hozzáállást. Az egyperces orgazmus az nem impotencia. Ha mindent megtettek mindketten azért hogy legyen kielégítő szex és mégsincs akkor nem kellett volna elhagyni hanem keresni alternatív megoldást.
Ha viszont a férj lesz@rta hogy az asszonyak milyen igényei vannak, és csak magával törődött illetve semmit nem tett a probléma megoldására akkor érthető volt a döntés.
De a kérdeésre is válaszolva:
A gyereknek el kell mondani őszintén mi történt, persze a korának megfelelő tálalással.
Ha nem érti meg akkor majd meg fogja ha felnő.

Én mindenképp leulnek vele beszélni, vagy ha maskepp nem megy akkor levélben irnam meg az erzeseimet, gondolataimar.
Nekem valoban gyerekek voltak meg mikor valtunk, 1 evig eltek abban a hitben az apjuk agymosasanak koszonhetoen hogy egy masik pasi miatt elhagytam a csaladomat. Aztan mikor nagyobb lett a lanyom elmondtam hogy az apja hazassagot kotott titokban pont amikor meg probaltam helyrehozni a kapcsolatunkat miattuk .meg meg pluszban egy bnője is lett. Na akkor dobtam ki vegleg, viszonylag hamar osszejottem a mostani parommal es a lanyom szerint nagyon jo dontes volt.

Ott kezdődik a probléma, hogy előbb találtál valakit, aztán váltál el.
Azt írod, hogy vallásos a lányod. Hát nem nagyon fogod tudni letuszkolni a torkán, hogy "jogos" volt a házasságtörés és hogy elhagytad az apját.
Egyelőre annyit tudsz tenni, hogy beszélsz vele. Vagy meghallgat, vagy nem, vagy meg fog érteni, vagy nem.
Első körben ülj le egy őszinte tisztázó beszélgetésre a volt férjeddel, hogy ő megértse, hogy miért valtál el, ő miben hibázott. Lehet, hogy eléred, hogy legalább ő ne beszélje ellened a gyereket.
Viszont egy dolgot neked is meg kell érteni: a lányod saját döntése, hogy nem kíváncsi rád, és elítél. Egy felnőttet egyáltalán nem lehet ilyen mértékben befolyásolni. Egy gyereket se lehet valaki ellen nevelni, ha azt látja, hogy más az igazság.
És valahol de, a szex miatt rúgtad fel a házasságot. Legalább magadnak ne hazudj.
Talán a lányod felé is az lenne a kulcs, ha igazat adsz neki.

Semmit nem tudsz csinálni. Élj boldogan. A gyereked mindig a gyereked lesz. Feltételezem, hogy nem lesz az új férjeddel már gyermeked, ha lehetne, akkor meg legyen.
A volt férjeddel érdemesebb nem foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!