Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért hiszi azt sok nő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt sok nő, hogy egy elvált férfi gyerekkel ugyanolyan, mint egy agglegény?

Figyelt kérdés

Ezer ilyen kérdés van, és az életben is ezt látom.

A nőci naivan azt hiszi, hogy az elvált ember, akinek van gyereke, az pont ugyanolyan, mint egy "priusztalan" agglegény.

Aztán pár év együttélés és egy közös gyerek után jut eszébe, hogy nem akarja, hogy köze legyen az exéhez, szóba se álljanak, a gyereke az idegeire megy, és ki van akadva.

Az is vicces, mikor látja, hogy az exét otthagyta a xarban egy pár hónapos babával, 5 éve le se tojja a saját gyerekét, de azt hiszi, hogy a közös gyereknek jó apja lesz.

Azt se értem, hogy miből gondolják, hogy a házassága kizárólag az ex miatt ment tönkre. Aztán meg panaszkodik pár év múlva, hogy boldogtalan mellette.

Miért hiszik a nők még mindig, hogy ez így működik?

2018. jan. 15. 17:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igazad van #10-es. Én se állok le ilyen hancurmacákkal többé. Végigsírják nekem a napjaim az exférj miatt, közben pedig sóvárognak és azt várják el tőlem hogy én legyek erre a gyógyszer.
2018. febr. 7. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!