Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált/hosszú kapcsolatból kilépett nők! Ti hogyan kezdtétek újra, a nulláról?
Én most vagyok egy nagy dilemmába, 36 évesen 2 gyerekkel,17 év kapcsolattal :( Egyszerűen kihűlt az egész, viszont a gyerekek miatt nem tudom mi lenne jó..
Bár én azt érzem, hogy számomra megkönnyebbülés lenne, ha vége lenne ennek a házasságnak, pedig tudom, hogy ő még szeret, szóval én inkább pozitívan élném meg szerintem.
11#-es! Én sem tanácsolom hogy elválj csak azért mert kihűlt! A gyerekeknek nagy trauma nem jó.. akkor kell mikor már képtelenség folytatni...szerintem..
üdv: 12#
Persze, érthető, rossz a társas magány de egyedül még rosszabb. Ha a párterápia sem segít amit ajánlok! akkor még mindig gondolkodhatsz. De szomorú egyedül lenni egy válás után pláne hogy a gyerekek kamaszodni fognak- még csak most jön a java!:D A férfiak is ebben a korban válás, stb. után vannak, rossz kapcsolatban aki meg nem véletlen szóval nem egyszerű találni ám komoly kapcsolatra. /és most nem kérek privátokat önjelölt donhuanoktól itt!!/
:) De muszáj is ha nem akarunk egyedül nyolc macskával nyomorogni életünk végén ugye. Én mindig azt "hallucinálom" de ez OFF volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!