Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált/hosszú kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált/hosszú kapcsolatból kilépett nők! Ti hogyan kezdtétek újra, a nulláról?

Figyelt kérdés
Én most váltam el és egyszerűen még semennyire nem látom a kiutat. Mennyi idő regenerálódni? Hiába tudja az eszem, hogy más lehetőség már nem volt, összetörtem. Gyermekünk még nem volt.
2018. jan. 7. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én most vagyok egy nagy dilemmába, 36 évesen 2 gyerekkel,17 év kapcsolattal :( Egyszerűen kihűlt az egész, viszont a gyerekek miatt nem tudom mi lenne jó..

Bár én azt érzem, hogy számomra megkönnyebbülés lenne, ha vége lenne ennek a házasságnak, pedig tudom, hogy ő még szeret, szóval én inkább pozitívan élném meg szerintem.

2018. jan. 7. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi is ennyi idő után váltunk el..és még csak 35 voltam..volt már gyerekünk..nekem megváltás volt sok rossz történt addig.. De mikor megnyugodtam a legszebb éveim jöttek el: nyugalom volt!!! 4-5 évig nem volt párom a fiam is lekötött. Visszatekintve életem legszebb évei voltak:) Engem jobban megviselt most az utóbbi pár éve párkeresési kísérletei t.i. nekem is az első volt a férjem és nagyon nehezen igazodtam ki a másik nemen..:D Túl leszel rajta és még nagyon fiatal vagy!!:) Éld az életet egyszerűen csak élj! dolgozz, tanulj, sportolj, barátkozz de NE erőltesd a szerelmet attól a pasik menekülnek ha megérzik a görcsöt! Kicsit gyászold még meg de lépj tovább idővel! Nem kell elfelejteni semmit az életed része volt: egyszerűen rakd fel egy polcra gondolatban.... sokan átéljük ezt sajnos. Kitartás és sok erőt kívánok túl leszel ezen is, és ne félj az egyedülléttől nem azonos a magánnyal!! Én már lehet nem is tudnék mással élni azon gondolkoztam:D Üdv. 42/N
2018. jan. 7. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:

11#-es! Én sem tanácsolom hogy elválj csak azért mert kihűlt! A gyerekeknek nagy trauma nem jó.. akkor kell mikor már képtelenség folytatni...szerintem..

üdv: 12#

2018. jan. 7. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
#11vagyok. Az a baj, hogy olyan összeegyeztethetetlen irányba nőttünk fel egymás mellett, hogy már nem érzem úgy, hogy van jövőnk. A gyerekek nem kicsik már, 15 és 9 évesek. Az elhatározás nem végleges még, most a beszélgetős fázisban vagyunk.
2018. jan. 7. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, érthető, rossz a társas magány de egyedül még rosszabb. Ha a párterápia sem segít amit ajánlok! akkor még mindig gondolkodhatsz. De szomorú egyedül lenni egy válás után pláne hogy a gyerekek kamaszodni fognak- még csak most jön a java!:D A férfiak is ebben a korban válás, stb. után vannak, rossz kapcsolatban aki meg nem véletlen szóval nem egyszerű találni ám komoly kapcsolatra. /és most nem kérek privátokat önjelölt donhuanoktól itt!!/

:) De muszáj is ha nem akarunk egyedül nyolc macskával nyomorogni életünk végén ugye. Én mindig azt "hallucinálom" de ez OFF volt.

2018. jan. 8. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
1 hónap múlva már mástól voltam terhes, 5 éve együtt vagyunk - már 2 gyerekkel.
2018. jan. 8. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!