Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen érzés elválni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés elválni egy bantalmazó ferjtöl es szembesulni azzal hogy a környezet kételkedve fogadja a törteneted?

Figyelt kérdés

Mikor évekig titkolod mert szégyelled magad elött is a bantalmazas tenyet , es vegul lepsz , es akkor latod hogy a környezeted azt mondja h jó lenne meghallgatni a masik felet is?

Szerintem ez rosszabbul esik mint a bantalmazas .

Mikor próbálnak rájönni h vajon mivel erdemelted ki , es mit tevedtel , mi benned a hiba mert valami csak lehet ha megütöttek .

2017. dec. 30. 10:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért várod el a környezetedtől, hogy szó nélkül elfogadja a te verziódat? Te örülnél neki, ha a férjed terjesztene rólad bármit, és mindenki azt mondaná, hogy ok, a te verziód nem érdekes, elég az övét hallani.

Mellesleg éveken át együtt voltál vele, te választottad, most meg hirtelen bántalmazó lett, mikor válsz.

Lehet, hogy jól kellett volna választani, lehet, hogy nem kellett volna egyszer sem eltűrni a bántalmazást, és akkor nem kételkednének az emberek. Így viszont, hogy a semmiből előkerül a "jaj, engem bántottak duma", hát ne csodálkozz, még akkor sem ha igaz.

2018. jan. 1. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Megértelek.Engem a 2 diplomás férjem bántalmazott.Mikor az elsőnél a szomszédok rendőrt hívtak, a rendőr csak vigyorgott.A szomszédom húzott be a volt férjemnek.Az ügyvédem lebeszélt, hogy a válásnál bemutassam a látleletem.A csúcs az volt, mikor a válásunk után azt hallottam vissza, hogy én vertem.Egy nárcisztikus személyiségzavarú férfival éltem.

Keress egy jó pszichológust, segít feldolgozni.Akkik pedig téged hibáztatnak, zárd ki az életedből.Sok erőt, talpra fogsz állni!

2018. jan. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!