Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az elet valas utan? Milyene erzes ott maradni egy gyerekkel egyedul?
1-nek igaza van.
Velemenyem szerint total hulyen viselkedsz... Ilyenert valni?! Nevetseges vagy. Es mas is annak fog tartani, ha megtudja, h te miert gondolkodsz a vallason. Mast megcsalnak a hazassagban es meg ennek ellenere is azon ragodik, h h menthetne meg a hazassagukat, h lehetne megoldani, h elkeruljek a vallast. Te pedig mert "idegesit benne ez az". Gondolod, h te tokeletes vagy? H te egy fonyeremeny vagy? :) Gondold vegig
Nem azzal van a baj, ahogy eszik. Az egesz lenyevel, minden idegesit amit csinal. Tudja, hogy mi a baj egyebkent, 1000x atragtuk. Meg is csaltam mar, amire nem vagyok buszke, de megtortent, errol is tud... Nem akarom vele a szexet, nem akarok minden nap este 10-11ig arra varni h hazaerjen, es cserebe lofa
.sznyi penzt keres. Nem latom mar ferfinak... Borzaszto erzes. Ha ezt igy elmondom neki osszeomlik. De ha nem akkor nekem lesz meg jo sokaig rossz.
Elviszi reggel más az iskolába, vagy ha nagyobbak, akkor elmennek maguktól. Ez ne tartson vissza, láthatóan megveted a férjed.
Sajnállak mindkettőtöket, nem tudom mitől jutottatok el idáig.
Azt hiszem kérdező, megértelek.
Ez az a helyzet, ami már menthetetlen. A legrosszabb az, amikor nincs konkrét oka az ilyen érzésnek, mert ezen nem lehet változtatni. Ha az lenne hogy ez meg ez idegesít, zavar benne, azt meg lehetne beszélni. Ezt nem.
Tudom milyen érzés az, amikor a másikat elviselni sem tudod. Ott a másik jót tenni már nem tud, mert maga a létezése is idegesít.
Nektek itt vége,ez ennyi volt. Kár húzni, szenvedni, úgyis válás lesz a vége előbb-utóbb.
Egyszerűen mond el neki, válni akarsz, nem megy tovább.
A gyerek hány éves? Valahogy majdcsak megoldod azt is, kialakul minden, és a gyerek is majdcsak nagyobb lesz már, egyedül is eltud menni iskolába.
Kitartást, nagy harc lesz, sok sikert hozzá!
8-as vagyok
Én most vagyok ilyen helyzetben, készülök elköltözni, lakást keresek éppen.
Nem tudok konkrét okot mondani hogy mi a baj, nem bírom elviselni, az egész lénye idegesít, érzi hogy baj van, szerencsétlen próbálkozik, de egyáltalán nem tud érdekelni. És ezért mondom, hogy az ilyen eset menthetetlen. Ha tudsz mondani okot, hogy mi a baj, azon talán lehet változtatni. Ezen nem.
Nálam annyi a különbség, hogy nincs közös gyerek, nekem tini lányom van már, önnálló.
Viszont én is voltam egyedül mikor kicsi volt, 5 éves volt amikor elváltam. Évekig egyedül neveltem, óvodát, iskolát meg kellett oldani. Én is korán jártam, óvodában ő volt az első reggel 6-kor az ügyeletben.
Valami megoldást kell találj. Hányra mész, iskolai ügyelet nem megoldható? Vagy munkahelyeden megbeszélni, hogy egy órával később menj, és annyival tovább maradsz? Próbálj minden lehetőséget átrágni, valami megoldásnak lennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!