Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás alatt becézgetni egymást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás alatt becézgetni egymást?

Figyelt kérdés
A férjem megismerkedett a neten egy tőle 10évvel idősebb 2gyerekes anyukával, ráadásul 200km van köztük... 2hetente hétvégén találkoznak! A férjem ha hívja a gyereket akar velem is akar beszélni, amire én nem vagyok hajlandó ha nincs miről beszélnünk. Ha üzenetet ír mindig Anyának szólít... egyik este írta h "remélem h jól vagy és minden rendben. Jó éjt Anya!". Mikor mentem a gyerekért hozzá azt mondta h menjek már be melegít nekem levest meg főz egy teát... mondtam neki h köszi nem kell. A karácsonyfát is ő akarta nálunk felállítani... mert ez az ő dolga! Mondtam neki h VOLT! Mit gondoltok erről??? Ti is anyának és apának hívjátok egymást?

2017. dec. 22. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem. És meg is kérném, hogy sürgősen fejezze be.
2017. dec. 22. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi van ha pl. így szokta meg, vagy nem akar a gyereknek lelki törést okozni, hogy hirtelen Gizikének kezd el szólítani?

Ha mondjuk cuncimókusnak szólítana még érteném is a felháborodást de így annyira nem, továbbra is a gyermeke anyja vagy, ha meg a gyerek kisebb akkor lehet nem szeretné egy váltással összezavarni. (akár meg is beszélhetnétek, de abból ítélve, hogy mennyire ellenséges vagy vele lehet jobb ha vársz még kicsit lenyugszol)

Értem én, hogy haragszol rá de se neked se a gyereketeknek nem tesz jót.

2017. dec. 22. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ezt 'felvenni" ennyire. Lehet, hogy békében szeretne elválni és odafigyel a gyerkőcre is. De ha téged zavar, kérd meg, hogy ne Anyának szólítson. Téged is megértelek...
2017. dec. 22. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes, mi is becézgettük egymást, a tőle kapott becenevemet adtam meg a GYK regisztrációjakor.
2017. dec. 22. 13:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ha az ember megtalálja élete párját akkor a volt feleségnek ne írogasson már... esetleg a gyerekkel kapcsolatban. Az anya és apa becézgetést meg el kell hagyni! Én sem örülnék a az új párom a volt asszonynak írogatna meg teázratná...
2017. dec. 22. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
a 10 év zavar tuti
2017. dec. 23. 07:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudja, hogy mit akar.Mocskos, kettős játékot játszik.A Te kezedben a döntés.Ha kell, simán vissza tudod szerezni, ha nem, zárd rövidre, és ne menj bele ebbe a játékba.
2017. dec. 23. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi válás után is anyának, apának szólítjuk egymást a gyerkőc előtt ("fogadjál szót apának", "Anya, hoztunk neked egy kis apróságot anyák napjára", stb.). Mert a gyermek így ismert bennünket. Tudja, hogy van "rendes nevünk" is, de akkor is. Attól, hogy elváltunk, még ugyanúgy anya és apa maradunk a számára. Ezt a megszólítást nem birtokolja el senki más, még ha lesz új párunk, akkor is.

A bíróságon persze felperes-nek és alperes-nek szólítottuk egymást, vagy sehogy (eléggé elmérgesedett a pereskedés).

Igaz ugyan, hogy egy ideig én is "anya"-ként szólítottam meg gyermekem édesanyját, ha emailt írtam neki, de azóta már elmúlt.

2017. dec. 23. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig ha van gyerek lenne mit beszélnetek? Ő nem megy szülőire, sulis fellépésekre? Nem hoza- viszi a gyereket suliba, különórára, mert nem engeded? Ige a karácsonyfa az Ő dolga, Ő a gyerekek Apja.Tőlük nem vált el,csak Tőled.Ő normális akar lenni a gyerekei anyjával, Te meg játszod a sértődöttet. Legyél azon, hogy új párod legyen és akkor nem az exeden, gyerekeken töltöd ki a haragod. Előre nézz.
2017. dec. 29. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Soha nem hívjuk egymást Apának és Anyának, nem hogy ha külön mennénk.Amúgy a gyerekei anyja vagy, így szokta meg, akkor ennek nincs jelentősége.
2017. dec. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!