Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet előre biztonságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet előre biztonságot teremteni, hogy ne érjen túl hirtelen?

Figyelt kérdés
Elsősorban érzelmileg gondoltam. Nem vagyok magabiztos, sosem voltam egyedül, félek attól, hogy a saját problémáimat nem tudom majd megoldani és nem leszek támogatva. Sajnos még anyagilag is függök, de ezen már dolgozom, hogy ne így legyen. Aki már elvált mit tenne máshogy ahhoz, hogy könnyebb legyen? Mi szeretnénk megoldani a problémákat, de addigis kis szünetet szeretnék tartani, mert nehezen bírom már.
2017. dec. 16. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nolj fel. Megis milyen hetkoznapi problema lehet, amit egy felnott, egeszseges ember nem tud megoldani? Ha talalsz munkat fix jovedelemmel, akkor tudsz tervezni, tudod mire eleg, mire szamits. Nagyon melle nyulni nem lehet. Raadasul attol, hogy elvalsz meg nem szunik meg az osszes tobbi ember a vilagban. Lehet kerdezni, segitseget, tanacsot kerni...
2017. dec. 16. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk a kérdésem az érzelmi részére vonatkozott...
2017. dec. 17. 00:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit bírsz nehezen?
2018. jan. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!