Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e boldog! (hosszú-távú min.10 éves) párkapcsolat (házasság) anélkül, hogy nem egy helyen dolgoznak együtt, egymást "kiegészítve"?
Én nem szeretnék a párom munkahelyén dolgozni. Jártam vele egy főiskolára, arra is majdnem rámentünk.
Ugyanakkor azt gondolom, mivel legalább 50 fiatal huszonéves csajjal dolgozik együtt, előbb-utóbb meg fog csalni.
Ismerek néhány jól működő házasságot, nem túl sokat, de észrevettem, hogy ezekben azért tudnak annyira megbízni egymásban a felek, mert vagy közös vállalkozásuk van, vagy az egyik a családi vállalkozásban dolgozik, és elérhetőek egymás számára a melóhelyen. Én sose fogok bejutni a párom munkahelyére, ezért csak a rémképeim vannak a saját állítása szerint 50 dagadt kolléganőjéről, meg max. az iwiwen nézelődhetek, hát van ott nem dagadt, nem is kevés:(((
Párom bezzeg akármikor besétálhat a munkahelyemre, így tök nyugodt lehet. Igaz, mondta a múltkor, hogy én állandóan más emberekkel foglalkozom, neki ugyanúgy van oka féltékenykedni. Pedig egyáltalán nem fordulnak meg jó pasik a munkahelyemen.
Most meg nyelvtanfolyamra fogunk járni, de különböző nyelvre, és sajnos mivel a legolcsóbb, ő is oda akar jönni, ahova én. Mondtam neki, hogy jó messzire kerüljön ott el engem, mert engem nem fog leégetni soha többé azzal, hogy nem vállal fel mások előtt, mint a fősulin. Most én jövök, még köszönni se fogok neki ott, ezt megmondtam neki előre. Onnan kezdve olyan csajt kísérget, meg amellé ül, aki mellé csak akar.
Szóval nem egyszerű a válaszom, de szerintem igenis az a legjobb, ha van egy közös vállalkozás, de ettől még vannak külön programok is, pl. nyelvtanfolyam. Mert akkor nem kell azon agyalni, hogy napi 8 órában másnak csapja a szelet. Jó, a nyelvtanfolyamon is megtörténhet, de azért az nem olyan hosszútávú, mint a munkahely.
Én nagyon utálom, hogy a munkahelyének még a közelébe se mehetek és nem ismerem egy kollégáját se. Innen kezdve mivel nincs szem előtt, azt csinál amit akar a hátam mögött.
Amúgy nem egy megcsalós fajta, legalábbis nem hívogatja nő, meg ilyesmi, az e-mailjeiben is kutakodtam már (lehet leszólni), de semmi. És mégis megőrülök a gondolattól, hogy 50 csajjal dolgozik együtt.
És igenis az élet olyan, hogy ezerfelé visz mindenkit. Ha majd ráncos vénasszony leszek, és körülötte ott lesznek a cicababák, vagy az élethosszig való tanulás miatt újra meg újra beül az iskolapadba, szerintetek hűséges lesz hozzám? Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!