Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik-e boldog! (hosszú-távú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e boldog! (hosszú-távú min.10 éves) párkapcsolat (házasság) anélkül, hogy nem egy helyen dolgoznak együtt, egymást "kiegészítve"?

Figyelt kérdés
(pl-ul teljesen eltérő szakmát űznek) (és még esetleg család is van). Véleményem szerint "előbb-utóbb" elkallódnak egymástól! Nemde?
2010. máj. 29. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Én bizony nem vergődök, de nem is akarnék. Tökéletes házasságban élek, Isten és ember előtt vállaltuk egymást!
2010. máj. 29. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11 éve vagyunk együtt,4 éve vagyunk házasok.teljesen más szakmában dolgozunk,de úgy érzem,jól kiegészítjük egymást.
2010. máj. 29. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Én nem szeretnék a párom munkahelyén dolgozni. Jártam vele egy főiskolára, arra is majdnem rámentünk.

Ugyanakkor azt gondolom, mivel legalább 50 fiatal huszonéves csajjal dolgozik együtt, előbb-utóbb meg fog csalni.

Ismerek néhány jól működő házasságot, nem túl sokat, de észrevettem, hogy ezekben azért tudnak annyira megbízni egymásban a felek, mert vagy közös vállalkozásuk van, vagy az egyik a családi vállalkozásban dolgozik, és elérhetőek egymás számára a melóhelyen. Én sose fogok bejutni a párom munkahelyére, ezért csak a rémképeim vannak a saját állítása szerint 50 dagadt kolléganőjéről, meg max. az iwiwen nézelődhetek, hát van ott nem dagadt, nem is kevés:(((

Párom bezzeg akármikor besétálhat a munkahelyemre, így tök nyugodt lehet. Igaz, mondta a múltkor, hogy én állandóan más emberekkel foglalkozom, neki ugyanúgy van oka féltékenykedni. Pedig egyáltalán nem fordulnak meg jó pasik a munkahelyemen.

Most meg nyelvtanfolyamra fogunk járni, de különböző nyelvre, és sajnos mivel a legolcsóbb, ő is oda akar jönni, ahova én. Mondtam neki, hogy jó messzire kerüljön ott el engem, mert engem nem fog leégetni soha többé azzal, hogy nem vállal fel mások előtt, mint a fősulin. Most én jövök, még köszönni se fogok neki ott, ezt megmondtam neki előre. Onnan kezdve olyan csajt kísérget, meg amellé ül, aki mellé csak akar.

Szóval nem egyszerű a válaszom, de szerintem igenis az a legjobb, ha van egy közös vállalkozás, de ettől még vannak külön programok is, pl. nyelvtanfolyam. Mert akkor nem kell azon agyalni, hogy napi 8 órában másnak csapja a szelet. Jó, a nyelvtanfolyamon is megtörténhet, de azért az nem olyan hosszútávú, mint a munkahely.

Én nagyon utálom, hogy a munkahelyének még a közelébe se mehetek és nem ismerem egy kollégáját se. Innen kezdve mivel nincs szem előtt, azt csinál amit akar a hátam mögött.

Amúgy nem egy megcsalós fajta, legalábbis nem hívogatja nő, meg ilyesmi, az e-mailjeiben is kutakodtam már (lehet leszólni), de semmi. És mégis megőrülök a gondolattól, hogy 50 csajjal dolgozik együtt.

És igenis az élet olyan, hogy ezerfelé visz mindenkit. Ha majd ráncos vénasszony leszek, és körülötte ott lesznek a cicababák, vagy az élethosszig való tanulás miatt újra meg újra beül az iskolapadba, szerintetek hűséges lesz hozzám? Ugyan már...

2010. jún. 1. 01:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Előző,Te Egy két lábon járó kisebbségi komplexus vagy,mondták már???
2010. jún. 1. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Mi 44 éve vagyunk együtt. Sose dolgoztunk egy helyen. 2 fiut felneveltünk. Most jön a harmadik unokánk. Ha ujra kezdeném, ujra így kezdeném. Megdöbbentő dolgokat írtok .
2010. jún. 2. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
06:01, 02:21, azt nem értem miért vagy együtt azzal a férfival, ha már a főiskolán is szégyellt téged. EGy férfi aki szégyelli a másikat, nem szereti. Nem csodálom hogy kisebbségi komplexusod van. Ugyanakkor megérdemled, ha mégis mellette maradtál. Én hiszek a boldog párkapcsolatban, de majd 5 év múlva nyilatkozhatom csak a kérdezőnek
2010. jún. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!