Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negativum lehet a birosagon ha 19 honapja nem fizetek gytartast es nem akarom felidoben a gyerekeket az iteletig, pedig a beadvanyban felidos felosztast kertem?
Az exemmel ott lakik a parja en nem fogok nekik meg tamogatast adni, amugy is allitolag jol elvan a gyerekekkel.
Nem lesz tobb gyerekem az elozobol isvan 3 de ok felnottek.
Amugy is hulye volt az exem, mert egy felreertes miatt hagyott el, egy baratnomet hivtam a sajat hazamba mikor nem volt otthon, akivel zenet akartunk hallgatni de nem hitte el. Oke hogy elotte lefekudtem vele de az csak mentalis egyuttlet volt. Nem en akartam hogy vege legyen!
Az exem parjanak nem fizetek akkor se! Dolgoznak, megvannak.
LOL kérdező.
Tehát elkellett volna nézze az exed, hogy megcsaltad.Aztahéccázát.😃
Nos apák gyöngye tartásdíjat fizetned kell.Igencsak élvezted a legyártásukat, szóval vállald a következményeit.
Azt meg nyugodtan bevésheted a gerinctelen, csökött , barom agyadba, hogy nem az exed új párjának fizeted a pénzt, hanem a gyerekeidnek.Sötét vagy, mint az éjszaka, vagy csak egy troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!