Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet valaki ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ilyen fafejű? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Megpróbálom a sztorit röviden leírni, és akinek van valami kis hozzáértése, vagy tapasztalata szívesen venném. 31 hetes terhes vagyok. 3 és fél év után estem teherbe az egyik kollégámtól. Január óta nem áll velem szóba, nem akarja a babát a nevére venni, nem ad apasági nyilatkozatot, gondolom mindezt azért, hogy velem kitoljon. Ő 13 hetesen jött először, hogy vetessem el a babát, de hát akkor már ugye nem is lehetett volna, meg szerettem őt annyira, hogy nem is akartam megtenni. Addig szintén nem beszélt velem, mint ahogy most sem. Vállaltam egyedül is. Már van két gyerekem, elváltam miatta, de sosem vállalta fel a kapcsolatunkat. Félre ne értsetek nem szándékosan estem teherbe, és nem is ezzel akartam őt megfogni. Ő még mindig ezt hiszi, DNS vizsgálatot akar (ami nevetséges), de ez talán időhúzás, hogy kibújjon a felelősség alól. Most teljesen le vagyok sz@arva magyarán mondva, majd ha megszülök és tényleg az övé csak akkor akarják az egész családjával együtt. Mondom ez nem így működik, hogy 9 hónapig nem kellünk, aztán meg majd itt jöttök nekem? Persze én már nem kellenék neki, csak a gyerek. Hát mondom az velem együtt jár! Én még mindig szeretem őt, de őt már semmi nem érdekli, csak hogy én "megszopattam". Ami nem igaz. Hétfőn megyek be a bíróságra megkérdezni, hogy mi hogyan működik, mert ezek után a minimum láthatást szeretném kérni. Nem tudom ez lehetséges-e? Mellettem áll-e a jog, figyelembe veszik-e, hogy ő most teljesen magamra hagyott, mindent egyedül vásároltam meg. Tudom, hogy van olyan, hogy csak az én jelenlétemben lássa a gyerekét, de ezt kérhetem örökre is? Nemcsak egy bizonyos életkorig jár? Mert ezek után egy percre sem szeretném kiadni a kezemből a babát, hogy esetleg a családja majd mindenfélével tömje a fejét, holott ők egyáltalán nem akarják.

Köszönöm aki elolvasta, és van valami jó ötlete.

2010. máj. 25. 14:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%
15:15...aha...gratulálok, majd, ha normálisan látod a dolgokat gyere vissza...magyarul: sose voltatok egy pár, csak néha dugtatok, és annyi eszetek nem volt, hogy normálisan védekezzetek
2010. máj. 25. 15:17
 12/35 anonim ***** válasza:
*bocs 11szer elhagyott ettől a lényeg nem változik
2010. máj. 25. 15:20
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
11szer otthagyott, megcsalt, terhesen átnézett rajtad...és akarsz tőle még valamit?! áááá...kérdező, kérdező....:(
2010. máj. 25. 15:24
 14/35 A kérdező kommentje:

15:13-as!

Az egy dolog, hogy én esetleg azt mondom, hogy "Gipsz Jakabé" a gyerek! De ő a szíve mélyén tudja, hogy az övé, és ha megszületik, akkor ő is perelhet engem, hogy igenis ez az ő gyereke és szeretné látni nem?? A gyerektartást meg tuti fogja fizetni, mert rendőr, úgyhogy le fogják vonni a fizetéséből, nem tudja elsumákolni. Tudom, hogy már őt elvesztettem örökre, nem is a baba miatt kellene visszajönnie hozzám, hanem miattam. De nem fog. Túl sokan tömik a fejét a hülyeségekkel.

2010. máj. 25. 15:25
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Te valami álomvilágban élsz... A szíve mélyén... :D Szerintem eszébe sem jut a gyereked....
2010. máj. 25. 15:27
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy 11-szer megcsalt!!! Tudom jól, hogy milyen! Lehet, hogy álomvilágban élek, de aki nem a kérdésemre válaszol inkább ne írjon! Itt a láthatáson és a jogain lett volna a hangsúly, nem a kapcsolatunk milyenségén. Jó, a szeretője voltam na és? Ha 3 és fél évig ezek szerint "dugni" jó voltam akkor másra miért nem vagyok jó???
2010. máj. 25. 15:30
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kollégád, és rendőr te is rendőr vagy? gondolom ismersz 1-2 jogszabályt. Nem perelhet téged azzal, hogy "de akkor is én vagyok az apja!". Nem kell megnevezni apának, nem írsz laá semmilyen engedélyező papírt (pl. dns-teztre) , oszt'kész.

De az a baj veled kérdező, hogy össze-vissza bolyongsz a gondolataiddal. Miattad kellene visszajönni, nem a gyerek miatt- de már úgy is elvesztetted örökre/ nem akarod megfogni a gyerekkel, de itt jössz folyamatosan a láthatással mikor 10 válaszolóból 9 vázolja a szitut/ Halmozottan megcsalt meg volt másik barátnője melletted....mégis kellene....

Nem érzed, hogy jobb apa, társ kellene a gyerekednek??

2010. máj. 25. 15:32
 18/35 anonim ***** válasza:
81%

Hát igen a nőknek már évezredek óta jó módszer a gyerek, hogy megfogjon egy férfit... ám ez valamikor nem sikerül és jol seggre esik!

Megcsalt téged 11-szer, és szarba se nézett téged, mert NEM SZERETETT!!!! FOGD FEL! Akkor mégis mit vársz? Gyerekkel majd sikerül? Ha nem kellesz neki legalább ne aláznád porig magad!

"A gyerek csak velem együtt jár"- Könyörgöm azt hiszed majd igy sikerül ráerőszakolnod magad?

A szerelem nem 1 oldalról hanem 2 oldalról működik amugyis! Ugyhogy igen igaza volt az előttem hozzászólónak álomvilágban élsz mivel azt hiszed a ti kis családi idilletek amit a fejedbe vettél majd valaha megvalósul és vele lehetsz!

Nem ártana ha elfelejtenéd ezt az embert, mivel nem érdekled se te se a gyereked....tapasztalatból a legjobb barátnőm esetéből tudom, azzal a különséggel hogy ők szerették egymást a párjukkal, csak a pasi nem akarta a gyereket mivel fiatal volt, igy ott is hagyta terhesen!

Gyerektartást viszont jogod van kérni valóban!

2010. máj. 25. 16:14
 19/35 anonim ***** válasza:
64%

nem tudlak sajnálni kérdező, nem tudok együtt érezni veled.

viszont a gyereket sajnálom. nem tehet róla, hogy ilyen hülye anyja van.

2010. máj. 25. 16:52
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom 16:52-eshez, lehet lepontozni. Szegény gyerek...

Ui.: Ilyen nőhöz én sem mennék vissza

33/F

2010. máj. 25. 18:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!