Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg rossz ember vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rossz ember vagyok, vagy csak én érzem magam annak?

Figyelt kérdés

Igazából csak a véleményetekre vagyok kíváncsi a témában, illetve szeretném kiírni magamból azokat, amit gondolok érzek.

Tehát egy harmincas éveiben járó férfi vagyok feleséggel és három gyermekkel. Az életünk mondhatni idealizált. Nem élünk nagy lábon, de nem is nyomorgunk. És boldog voltam, legalábbis azt hittem. Történt egyszercsak, hogy megismertem egy hölgyet. Hobbimmal kapcsolatban. Nem hittem, hogy létezik olyan nő a földön, ami képes kimozdítani a sziklaszilárdnak hitt elveimből. Mondhatni beleszerettem. Tévedés ne essék szeretem a feleségem. De ez valahogy más. Beszéltem erről a feleségemmel, nagyon rosszul érintette, ami pedig engem érintett rosszul. Gyakorlatilag belezsibbadtam ebbe a helyzetbe.

Nagyon mélyen érint, hiszen a gyermekeimet imádom, mindennél fontosabbak számomra. Soha nem akartam vasárnapi apuka lenni. De csak a gyerekek miatt van értelme együtt maradni? Ha megerőszakolom magam és visszazökkentem magam a régi kerékvágásba lehet minden ugyanolyan?

Sokat olvastam itt, hogy az ember nem ösztönlény, a döntéseink különböztetnek meg az állatoktól. Ez véleményem szerint nem ennyire egyszerű.

Jelen pillanatban teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz, mi legyen. Volt, van esetleg hasonló helyzetben valaki?

Nem vitaindításnak szántam, kérek mindenkit, hogy próbáljon meg kulturáltan hozzászólni, köszönöm!

2017. júl. 31. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem nem eri meg egy pillanatnyi fellangolas miatt tonkretenni azt ami a felesegeddel es a gyerekeiddel van! Es legyel Ferfi! Konyorgom legyen mar egy kis onfegyelmed hiszen mar biztos nem vagy tini.
2017. aug. 2. 20:59
 12/15 Zozó_11 ***** válasza:
77%
Azon gondolkodom aki ilyeneket ír mint előttem az volt-e életében úgy igazából szerelmes.
2017. aug. 3. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy volt. Még a közelében sem.
2017. aug. 3. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok amiknek nincs értelme. Akkor én is maradhattam volna együtt egy nővel a lányaim miatt? Egy nővel akit nem szerettem úgy, hogy szeressek vele élni is? Mert ez két külön dolog. Nem lehet minden női férfi kapcsolat, olyan Korda féle "találd ki gyorsan a gondolatom". Ha beleszerettél abba nőbe, és úgy gondolod, hogy együtt élni is szeretnél vele vagy valami, akkor pont ahogy mondod. Megerőszakolást követnél el magaddal ha vissza akarnád magad zökkenteni.

Attól, hogy folyton lelkiismeret furdalásba zavarod magad, még nem leszel beljebb. A gyerekeid vajon az alapján fogják meghatározni a viszonyukat hozzád, hogy együtt vagy-e az anyjukkal? Kétlem. Valakinek mindig kimarad valami. Nekik az, hogy a szüleik együtt élnek. De a közös felügyelet is van a világon, ugye?

Egy kérdés, azt hiszem még nem írtad sehova, de lehet csak elkerülte a figyelmemet: A harmadik fél is szeret téged? Mert az hogy te beleszerettél az egy dolog.

2017. aug. 4. 17:33
 15/15 Zozó_11 ***** válasza:
Ezt már úgy látszik sosem tudjuk meg :)
2017. aug. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!