Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjemnek új felesége lett.20 év és 2 gyerek van mögöttünk. Ti hogy dolgoznátok/dolgoztátok ezt fel?
A volt férjemmel 5 éve váltunk el, mert nekem jött valaki, akivel már régòta nem vagyunk együtt.
4 éve neki is új kapcsolata lett, egy 30 éves, gyermektelen lànnyal van együtt, akit most el is vett.
A mi gyerekeink már 18 év 15 évesek.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Mit eszik azon a másik nőn ennyire?
Nyilván nem voltál egy nagy értékű nő... tegyük fel kinézetre átlagos voltál mégis kötődött hozzád és elviselte a h.lyeségeid és még talán a kedvedben is járt.
Aztán elváltatok mert megcsaltad.
Jött egy másik nő az életébe aki talán szebb, de belső tulajdonságai révén biztos messzemenőleg túlszárnyalt téged, épp ezért nem akarja eldobni a jót érted...
Te meg bánkódsz mert senki nem ,,nyel" annyit mint a férjed anno, aztán hiányzik mert hát mégse volt vele olyan rossz.
Igen a nőknél van egy olyan dolog, hogy életkor.
Kerekebb fenék, és nagyobb mell már nem elérhetetlen dolog.
Na de egy fiatalabb nő...
Engem is a volt csajom megcsalt, miközben a beteg gyerekére vigyáztam.
Aztán összejöttem egy 7 évvel fiatalabb nővel. Ki is volt idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!