Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szégyen az, ha egy nő, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen az, ha egy nő, nem nimfomániás és ezért nem fogadja el a férje?

Figyelt kérdés
Elég vacak helyzetbe kerültem. A férjem megcsalt, mert egy héten csak 1-2-szer szexeltem vele és a szex már nem volt olyan szenvedélyes, mint az elején. 8 éves kapcsolat után váltunk el. Ráadásul az egész rokonsággal tudatta a válás okát, meg az ismerősökkel és azóta úgy érzem mindenki furcsán néz rám, mintha valami torzszülött lennék. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kiszolgáltam a férjem igényét legmesszebbmenőkig az ágyban, csak a gyakoriság és a szenvedély hiányzott. Emellett jó feleség voltam, szerető, gondoskodó, kedves, házias. Mégis szégyellni kell magam a rokonság és az ismerősök előtt, mert ki tudja mit gondolnak rólam. Nektek mi a véleményetek erről?

2017. júl. 19. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Naponta jó lenne 1-2,erre a párom havonta 4-5,volt nő aki néha egész nap akarta velem.Mikor találom meg..F
2017. júl. 20. 02:02
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Én elhiszem, hogy vannak pasik, akik napi egyet akarnak de akkor nyújtsanak olyan változatosságot, hogy valaki megkívánja őket még 10 év után is. Ha nem tudnak ilyet és igényeik vannak, akkor meg tipli.

(mondjuk az olyanok gyorsan kiégnek, nem tudnak 10 évig egy nő mellett de nem is kell... érzelmi igényük nulla, mert az agyuk szinte nem is működik, tudod, letolul az alsótestükbe...)

2017. júl. 20. 09:32
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

Kedves utolsó,nem napi 1-2,hanem heti1-2 szexelésről volt szó. Nem ám szerelmeskedésről vagy szeretkezésről! Szexelésről. Gondolom tudod,mi a különbség. Ja,és aki ennél többször csinálja,az nimfomán! Most komolyan....szerinted is?

Kedves kérdező,én olyannak képzellek a leírásod alapján,mint a Született feleségek Bree-je,aki élete első orgazmusa után lélekszakadva futott a nőgyógyászhoz,mert azt hitte,hogy beteg.

2017. júl. 20. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
"Emellett jó feleség voltam, szerető, gondoskodó, kedves, házias. " Nem, egy pasinak nem ez kell! Csodálkozol ha megcsalt, ha Neked ez priorítás???? Mi az, hogy kiszolgáltad az ágyban? Pasinak nem egy robot kell, hanem húsvér nő, aki élvezi a szexet.Neked a nimfománia ha egészségesen van szex. 9 év után, ha minden oka kapcsolatban, akkor naponta van egy legalább. Itt a baj, hogy ez van a fejedben, hogy majd ezért becsül meg egy férfi mert ragyog a ház. Hát nem, ezért megtart kényelemből addig, amíg nincs jobb.:) :) Heti 1-2 az semmi. Gondolj bele az havi 4-8 alkalom. Hetinek se sok, ne viccelj. Kezdeményeztél Te is? Próbáltad feldobni,hogy szenvedélyes legyen? Változatosan, változatos helyeket felvetettél a férjednek? Vártad egyszer is haza szexi cuccban? stb, stb, stb
2017. júl. 20. 13:34
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
9-esnek van igaza, sokat tett a kérdező, hogy idáig jussanak. A tipikus, elvették, megnyugodott, hogy akkor azt tehet amit akar, már elvették, akkor ez így is marad. Nem hiszem, hogy a férje nem jelezte a problémát. Mondjuk azt én sem értem, hogyan tud eljutni házasságig az ilyen különböző szexuális igény.
2017. júl. 20. 13:37
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

#12: Ha valaki NEM AKAR szexet, akkor nyújthatnak neki akármit, nem fog szexelni. Ha te idejönnél és én nem akarnék szexelni, mert így döntöttem, akkor előadhatnád a legjobb praktikáid, nem jönne össze.

A kérdés kiírója úgy csinált, #15-ös írta. Elvették, megvoltak a szép évek aztán nem foglalkozott a dolgokkal.

2017. júl. 20. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

Hát tudod nekem nincs igényem lárpurlár dugásra naponta, ebben valóban különbözünk.

A tartalmas együttlétet preferálom, akár naponta, ha van hozzá partner. De a büdös gyökér beteszem kiveszemhez télleg keressenek mást :)

2017. júl. 20. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Honnan jutottatok el idáig, hogy elvetette magát? Tipikus ungarisse internet...
2017. júl. 20. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

"kiszolgáltam a férjem igényét legmesszebbmenőkig az ágyban, csak a gyakoriság és a szenvedély hiányzott. Emellett jó feleség voltam, szerető, gondoskodó, kedves, házias. " =>

Na, ugyan én nő vagyok, de erre muszáj reagálnom.

Nem vagyok gondoskodó. Nem vagyok házias (megcsináljuk közösbe a párommal a házimunkákat, meg főzök, azt kifújt.)

A szexet viszont nem kényszernek élem meg. Nem kiszolgálom a párom igényeit, hanem nekem is vannak, amiket nem rejtegetek, így ha nekem is jó, akkor miért ne akarnám?

Jó, most mi is heti 2-3nál tartunk, mert 2 gyerek (8 éves + 11 hós) mellett nem mindig van lehetőség, de a pici előtt pl napi 1-2 megvolt.

Azt írod, 8 éve vagytok együtt. Nekem volt egy 10 éves kapcsolatom (a nagyobbik gyerek tőle van), amíg nem ment tönkre a dolog (utolsó 2 hónap), ott is 2 naponta biztos szexeltünk (a válóokok közt a szex egyáltalán nem szerepelt.)

2017. júl. 25. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
*Bocs, már nem vagytok együtt, rosszul írtam. De a lényegen nem változtat.
2017. júl. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!