Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap adtam be a válókeresetetés és amikor elmondtam a férjemnek képzeljétek, azt mondta a, hogy májusban fogunk elválni, mert hogy az enyémet Ő nem fogadja el:-D Szerintetek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 19:29
1/6 anonim válasza:
Az első tárgyalást nem is fogják sokkal hamarabb kitűzni.Annak semmi jelentősége,hogy ki adja be a válópert.Ha ő nem akar válni,akkor legfeljebb évekig elhúzódik a válóper.Olyan nincs,hogy "nem fogadja" el.
2/6 anonim válasza:
A beadott válópert csak akkor érvénytelenitik, ha te (aki beadta) nem jelensz meg a tárgyalás(ok)on.
Teljesen független attól, hogy a férjed elfogadja-e, vagy sem, ettöl még elválasztanak.
Azt meg hogy melyik hónapban lesz, nem ö dönti el, henam amikor a biróság kitüzi az idöpontot.
3/6 A kérdező kommentje:
Ezért röhögtem én is jót rajta.
2009. dec. 2. 19:48
4/6 anonim válasza:
Ha ilyen jól elszórakoztatjátok egymást,akkor minek váltok el?:-)
Kár hogy nem lehet kamerát vinni a tárgyalásra,ha ilyen beköpései lesznek ott is a férjednek,akkor érdemes lenne megörökíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
5 éven keresztül fogtam a fejem,a gondolkodásmódja miatt,mostanra igen csak fáj.
2009. dec. 3. 07:37
6/6 anonim válasza:
Bocs már, de akkor minek mentél hozzá? Mert az emberek nem változnak, ergo pontosan ilyen volt amikor megismerted. Eltartott? Fizette a kecót, műkörmöst, szolit, kocsit, vacsit, bulit? Kihasználtad? Na látod... kicsit vissza kéne venned az arcodból. Esetleg gondolkodhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!