Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az anyósom miatt váljak el? Neveljem egyedül a gyermekemet a kistestvérét meg a hasamban vetessem el?
erről beszéltél a férjeddel? h már az abortusz fontolgatod? ez nagyon kemény.....
az én sztorim nem fog feldobni, de elmondom, h mit várhatsz el emberektől, az én anyósom, apósommal egyetemben az esküvő óta fúrnak, nem volt rá igazi okuk soha, de mégis, közben megfogant a kisfiam és gondolom nem kell magyarázni a genyóságaikat, amit ellenünk elkövettek, 1 hónapja borult a bili, mikor az anyós a saját házunkból küldött "haza" és akkor a férjem is nagyjából az anyja mellett állt, utána bocsánatért esedezett és elmondta, h az anyja évek óta hadjáratot folytat ellenem, belátja és azt is elismeri, h sokszor ő adta a lovat a szülei alá....nem tudom h hány ilyen jómadár van még, mint az EXFÉRJEM, de előbb próbálkozzál beszélni a férjeddel, akár döntés elé is állíthatod, akkor eldöntheti h szeretne e része lenni az életeteknek......de legtöbb esetben azért a férj dolga az anyját leállítani ezt tudnod kell!!!
szerintem az abortuszt nem gondolod komolyan csak el vagy keseredve, zárjátok ki anyukát az életetekből és akkor jó lesz minden!!!
Férjed nem azért nem képes "helyrerakni" anyósodat, mert nem szeret, hanem mert 2 tűz között van... és lesz, amíg anyósod él... ezt sajnos el kell fogadni. És lesz, amíg él, de a jó hír, hogyha emberséges, normális vagy, akkor egyre inkább feléd közelít (a 2 tűz között)!!
A férjemet én is szeretem, mégis, 5 év házasság után csak a költözés ígéretével vállaltam gyereket. Ígéretével - a pénz miatt, ugyanis mi nem nagyvárosból ki, hanem onnan be akarunk költözni, mivel külföldiként nekem ott lenne csak munkalehetőség. 35 évesen már átgondolja az ember, hogy valaha lehet-e gyereke, ha most nemet mondok, ez is számított a döntésben. Úgy tervezem, hogyha belátható időn, pár éven belül nem sikerül a férjem igényeinek is megfelelő lakásmegoldást találni, akkor bármennyire is szeretem, igen, csak az anyós miatt fogok lépni!
Nekem sajnos már az egészségemet is kikezdte a helyzet, pedig kb. a házasságunk óta terápiára járok.
Őszintén kívánom a legjobbakat mindegyikőtöknek!
Olyan messzire költözzetek anyósodtól amennyire csak lehetséges. Ha annyira szereti fiát és unokáját,akkor is fog támogatni anyagilag! Ha csak azért pénzel benneteket,mert azt képzeli akkor beleszólhat mindenbe,akkor ha elköltöztök megvonja a támogatást !
Akkor legalább férjed is tisztábban lát majd,ha nehezebb is megélni kevesebből,de ilyenkor megéri...
Nem kell így túl reagálni a dolgot, egyszerűen nézd levegőnek az anyóst, bármit mond ne reagálj, ne szólj hozzá bármit mond te hagyd rá.
A férjednél keményíts be ha nem áll melléd aznap nincs szex, meleg kaja.... egy idő után majd észbe kap.
Már bocsi de te se lehetsz jobb mint az anyós.
Ő idegesitő ezért te elveteted a gyereked térj már észre, hisztis pics' lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!