Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Az anyósom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az anyósom miatt váljak el? Neveljem egyedül a gyermekemet a kistestvérét meg a hasamban vetessem el?

Figyelt kérdés
A férjemmel szeretjük egymást, minden rendben van. De az anyósom nagyon rossz természetű, fúrkál, kibeszél mindenkit, sokat bánt, igaz, pénze van sok, sokat segít. De nem hagy normálisan élni. A férjem pedig nem képes helyrerakni. Talán mert nem szeret igazán...? Nem megtagadni kell, csak helyretenni. Az egész család hadilábon áll az anyósommal, de egyedül én szállok vele szembe, persze hogy hülyének néz. Ő sose úgy emlékszik dolgokra, mindent letagad, ő a szent ártatlan. Várandós vagyok, de nagyon abortuszellenes, most öljek megy egy gyereket? MEg van egy egy éves gyermekünk neveljem fel apa nélkül? A féjrem tehetetlen, nem tudok vele mit kezdeni már.
2010. máj. 20. 13:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

erről beszéltél a férjeddel? h már az abortusz fontolgatod? ez nagyon kemény.....

az én sztorim nem fog feldobni, de elmondom, h mit várhatsz el emberektől, az én anyósom, apósommal egyetemben az esküvő óta fúrnak, nem volt rá igazi okuk soha, de mégis, közben megfogant a kisfiam és gondolom nem kell magyarázni a genyóságaikat, amit ellenünk elkövettek, 1 hónapja borult a bili, mikor az anyós a saját házunkból küldött "haza" és akkor a férjem is nagyjából az anyja mellett állt, utána bocsánatért esedezett és elmondta, h az anyja évek óta hadjáratot folytat ellenem, belátja és azt is elismeri, h sokszor ő adta a lovat a szülei alá....nem tudom h hány ilyen jómadár van még, mint az EXFÉRJEM, de előbb próbálkozzál beszélni a férjeddel, akár döntés elé is állíthatod, akkor eldöntheti h szeretne e része lenni az életeteknek......de legtöbb esetben azért a férj dolga az anyját leállítani ezt tudnod kell!!!

szerintem az abortuszt nem gondolod komolyan csak el vagy keseredve, zárjátok ki anyukát az életetekből és akkor jó lesz minden!!!

2010. máj. 20. 14:27
 12/33 anonim ***** válasza:
76%

Férjed nem azért nem képes "helyrerakni" anyósodat, mert nem szeret, hanem mert 2 tűz között van... és lesz, amíg anyósod él... ezt sajnos el kell fogadni. És lesz, amíg él, de a jó hír, hogyha emberséges, normális vagy, akkor egyre inkább feléd közelít (a 2 tűz között)!!

A férjemet én is szeretem, mégis, 5 év házasság után csak a költözés ígéretével vállaltam gyereket. Ígéretével - a pénz miatt, ugyanis mi nem nagyvárosból ki, hanem onnan be akarunk költözni, mivel külföldiként nekem ott lenne csak munkalehetőség. 35 évesen már átgondolja az ember, hogy valaha lehet-e gyereke, ha most nemet mondok, ez is számított a döntésben. Úgy tervezem, hogyha belátható időn, pár éven belül nem sikerül a férjem igényeinek is megfelelő lakásmegoldást találni, akkor bármennyire is szeretem, igen, csak az anyós miatt fogok lépni!

Nekem sajnos már az egészségemet is kikezdte a helyzet, pedig kb. a házasságunk óta terápiára járok.

Őszintén kívánom a legjobbakat mindegyikőtöknek!

2010. máj. 20. 16:05
 13/33 anonim ***** válasza:
79%

Olyan messzire költözzetek anyósodtól amennyire csak lehetséges. Ha annyira szereti fiát és unokáját,akkor is fog támogatni anyagilag! Ha csak azért pénzel benneteket,mert azt képzeli akkor beleszólhat mindenbe,akkor ha elköltöztök megvonja a támogatást !

Akkor legalább férjed is tisztábban lát majd,ha nehezebb is megélni kevesebből,de ilyenkor megéri...

2010. máj. 20. 17:06
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell így túl reagálni a dolgot, egyszerűen nézd levegőnek az anyóst, bármit mond ne reagálj, ne szólj hozzá bármit mond te hagyd rá.

A férjednél keményíts be ha nem áll melléd aznap nincs szex, meleg kaja.... egy idő után majd észbe kap.

2010. máj. 20. 20:30
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
20:30-asnak felhívnám a figyelmét arra a kishölgy gyermeket vár,mi az,hogy ha a férje nem áll mellé nincs sex és meleg kaja? 25 év házasság után javaslom minden feleségnek, ha anyósok potyognának az égből akkor is legyen 2 dolog,sex és meleg kaja!!Ahogy idősödik a férjünk a sorrend is változhat :-),de legyen! Én elköltözést javaslom anyós közeléből,ha megoldható !
2010. máj. 21. 10:16
 16/33 A kérdező kommentje:
3. és 5. válasz írójának: magamba szálltam és nem akarom hogy még egy gyermek úgy nőjön fel, hogy fél nap azt lássa, hogy rázza a sírógörcs az anyját, vagyis engem. Hogy ne halljon csúnya veszekedéseket, hogy békében nőjön fel és ne feszültségben. Nem, nem kell a pénze, de mindig küldi a férjemmel a csomagot én sose kértem semmit sem...ő fogja magát és vásárol nekünk mindenfélét, jót is, haszontalant is. A tanácsai hülyeségek, mert higgyétek el hogy nagyon gonosz rosszindulatú, engem tudom hogy gyűlöl, ő maga mondta és örülne ha elválnék a fiától mert szerinte talál ő különbet. Csak az a baj, hogy a kedves fia engem szeret és nem kell neki különb, másrész meg a fia életét teszi tönkre ha elmar mellőle minket.
2010. máj. 21. 11:01
 17/33 A kérdező kommentje:
6. válasz írójának: lenne a nővéreméknek egy házuk ami régen bolt volt, ingyen átalakítanák, ideadnák nekünk csak lakuk be...DEbrecenben de a férjem nem akar jönni mert itt van biztos állása. PEdig lenne ott is és nyugalmunk lenne és egy kb 5 éve épült modert luxusházban laknánk ingyen, ezt meg ami most van kiadnánk és lenne pénzünk is...de nem akar jönni. Pedig Debrecen sokkal különb város mint Miskolc :( ráadásul a munkahelye szembe van anyosomék házával és minden nap munka előtt-után lejelentkezik, nevetséges...hazazön 5 fele, anyos rögtön ir msn-en, hogy mi ujság, vagy telefonon zaklat...mi ujság lenne egy ora után hogy eljött tőle?????? UGye nevetséges? Én mennék külföldre is, akartunk is menni, de a férjem nem akar, bánom is én hova kapom még 2-3 évig a gyedet nem mindegy?
2010. máj. 21. 11:04
 18/33 A kérdező kommentje:
Az a baj az anyósommal nem dolgozik évek óta, még kb 50 éves csak, majd ki csattan, nem beteg ő, csak lefizették az orvost...ismerős? Jodolgában van egy külön autója, járja a várost egész nap hipermarketekben mászkál meg külföldre járnak 3-4 napokra, meg Plázázik, meg még aposom dolgozik ő eljár termálfürdőbe stb és mikor már nincs mit csinálni kavarja a kakit a családba de olyan szinten hogy a saját szülei kitagadták, a férjem tervéremék sem beszélnek vele, sőt mi se. A saját tesrvére is elküldte a fenébe. Érdekes mindenki hülye csak ő a jó...az én anyámat és nővérem családják is kiakasztotta már legutobb a testvéremet hivta fel és engem mocskolt neki, mert már nem tudott kit felhivni, fogta a nővéremet felhivta és elkezdett engem szidni, mert már nem tudott kit hivni hogy a saját rokonai sem állnak vele szóba. De azért én vagyok a szar. Apósom súlyos beteg, az is volt, rákból épp hogy kigyógyult, 40 éve dolgozik keményen mint festő, ebből van a pénz, hazajön dunántulrol napi 14 órázás után és másnap hajnalba ülteti be a kocsiba és elviteti magát legyelországba, mert ő otthon unatkozott még apuka oda volt egy hétig festeni...ilyet még nem pipáltam....
2010. máj. 21. 11:10
 19/33 A kérdező kommentje:
A FÉRJEMRE MÁR RÁILYESZTETTEM, AZ VOLT A VÁLASZ HIGY HIÁBA SZERET MENJÜNK KÜLÖN MERT Ő MÁR NEM TUD MIT TENNI ÉS NEM AKARJA HOGY SZENVEDJEK. NEM VENÉ FEL A HARCOT!!! TALÁN MÉGSEM SZERET ELÉGGÉ. ÉN VISZONT DÖNTÖTTEM MÁR TEGNAP, ÉN ÖLJEM MEGY A GYEREKEM ÉS VÁLJAK EL MERT Ő NEM FÉR A BŐRÉBE, IGENIS FELVELSZEM A BOKSZKESZTYŰT ÉS ADOK ÉN NEKI!!! A FÉRJEM MEG AKKOR LAPITSON MAJD ÉN HELYRETESZEM. EGYÜTT MARADUNK A GYEREKEK MIATT, NEM AKAROK VÁLNI.
2010. máj. 21. 11:12
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Már bocsi de te se lehetsz jobb mint az anyós.

Ő idegesitő ezért te elveteted a gyereked térj már észre, hisztis pics' lehetsz.

2010. máj. 21. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!