Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Az anyósom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az anyósom miatt váljak el? Neveljem egyedül a gyermekemet a kistestvérét meg a hasamban vetessem el?

Figyelt kérdés
A férjemmel szeretjük egymást, minden rendben van. De az anyósom nagyon rossz természetű, fúrkál, kibeszél mindenkit, sokat bánt, igaz, pénze van sok, sokat segít. De nem hagy normálisan élni. A férjem pedig nem képes helyrerakni. Talán mert nem szeret igazán...? Nem megtagadni kell, csak helyretenni. Az egész család hadilábon áll az anyósommal, de egyedül én szállok vele szembe, persze hogy hülyének néz. Ő sose úgy emlékszik dolgokra, mindent letagad, ő a szent ártatlan. Várandós vagyok, de nagyon abortuszellenes, most öljek megy egy gyereket? MEg van egy egy éves gyermekünk neveljem fel apa nélkül? A féjrem tehetetlen, nem tudok vele mit kezdeni már.
2010. máj. 20. 13:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
itt olvastam egy jó mondást, hogy olyan messze költözz az anyósodtól, ahová papucsban nem tud átjönni. szerintem túl erősen él benne az énkicsifiam komplexus, hogy ő az egyetlen nő az életeében aki mkindent meg tud adni neki, és te meg sz@r vagy. őt kellene kiosztani, hogy mér nem dolgozik, nem kell semmi tőle, se pénz se kaja se semmi, és ne szóljon bele az életetekbe. nem kommunikálni vele. az meg hogy a férjed, A FÉRJED, munka után anyucinál mondja hogy semmi bajom nem történt benn, egyenesen röhejes. ha hazajön gépet nem kel lbekapcsolni, telefont is lenémítani. ne az anyósotok legyen a család központja, hanem ti magatok.
2010. máj. 21. 14:03
 22/33 A kérdező kommentje:
Annak aki hisztis pi.ÁNAK nevezett üzenem, hogy legyen ilyen anyósa, vagy más rokona, mit gondolsz magadról hasznos tanácsot adtál? BÜ.DÖS BUN.KÓ AZ ILYENEKNEK KÉNE ELTAKARODNI INNEN.
2010. máj. 21. 16:57
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3. oldal első írójának tanácsait, én is így gondolom azóta. Csak a férjem is igy gondolná. Mivel a férjem 9 évvel kisebb a bátyjánál ezért rajta éli ki a kicsifia komlexust. Na meg ő sokkal befolyásolhatóbb. Sógorom feleségét ha ilyenkenek hordaná el mint engem, akkkor sogorom már ráboritotta volna az asztalt a saját anyjára. Ő mért tudja neki megmondani, hogy nincs igaza és fogja be és rácsapni az ajtót és hetekig rá sem nézni. A férjem meg mért vitte el tegnap az anyját egyik céges utjára Dunántúlra? Talán igy köszöni meg hogy egy hete még sz.arnak nevezett és költekező libának? REndesek. EGy család.
2010. máj. 21. 17:00
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Valahol írtam már a véleményem, 300 km-re költöztünk anyóspajtáséktól. Sajnos ez egy igen kilátástalan helyzet, hisz a férjed két tűz között van. Az anyját sem akarja bántani, de nyilván téged sem. Az nem segít, ha szidod az anyját. Ha megbánt valamivel a mama, akkor mutasd ki neki a fájdalmadat, sírj, és "hisztizz", de ne ócsárold az anyját, attól ő is csak mérges lesz, teszem hozzá nem feltétlenül a te pártodon! Nálunk ez segített lecsendesíteni kicsit a viszonyokat, anyós a szemembe már nem mondta mit gondol, de kis településen laktunk, mindig a fülembe jutott mit gondol rólam. Szerencse vagy nem szerencse, de édesapám beteg lett, így gyakrabban kellett haza járnom, hogy segíthessek anyukámnak. Végül már majdnem napi szinten szüksége volt rám, és én sem szívesen hagytam itt őket, így baromira nehezen, de a férjem belement, hogy ideköltözzünk. Anyós örjöngött, azóta még jobban utál, de amennyit ott vagyunk, eltudom viselni. Bármit csinálok az rossz. A két sógorom sajnos elhunyt, férjem a legkisebb és már az egyetlen, így még jobban fogja a kezét az anyja, amit valahol megértek, hisz nehéz időszakon vagyunk mindnyájan túl, de azért ennyire túlzásokba sem kéne esni. Nagyon nagyon nehéz helyzet, hidd el megértem, és erre igazi megoldás sosem lesz. A lényeg hogy állj ki magadért, de azért legyél tisztelet tudó, a férjednek se szídd az anyósodat, így talán kicsit lecsillapodik a helyzet.

Esetleg a sógoroddal nem vagytok napi kapcsolatban? Ha jóban vagytok, akkor finoman továbbíthatnád, hogy beszéljen az öccse fejével, mert te ezt így nem bírod soká. A férjeddel beszéltél már arról, hogy neked ez így nagyon nem jó és azt fontolgatod hogy elhagyod?

2010. máj. 21. 22:59
 25/33 A kérdező kommentje:
Anyósom olyan, hogy addig cukkol, bánt, még ki nem huzza nálam a gyufát. Legutobb azzal, hogy a nővéremnél próbált elásni, csak rossz lóra tett, mert ő is beszólt neki :) a sógorommal nem beszélünk, sosem voltak a férjmmel jó testvérek, anyos is összeugrasztott minket, meg ők is bántottak sokat. Bolond egy család, lasssan az enyémet is megmérgezik. Anyósom újabb húzása tegnap: a férjem kért 200e Ft-ot (a milliós vagyonból) mert a 25 éves autónk gallyra ment és terhes is vagyok, vidéken lakunk, szóval kéne, az volt a válasza, hogy NEM mert abba a menyem is belül :D kedves ugye? :) És én ne szóljak semmit, már nem is fogok inkább...legalább most a férjem is haragszik rá :D
2010. máj. 22. 10:19
 26/33 anonim ***** válasza:
Pont eza baj mért kértek töle ilyesmire pénzt, pont ezért dumál be nektek mert tudja hogy függtök tőle.
2010. máj. 22. 22:01
 27/33 A kérdező kommentje:
Én soha nem kértem tőle semmit, a férjem kért a tudtom nélkül mert elege van már hogy mint autoszerelő mindig 20 éves roncsaink vannak, szerettünk volna egy 1M ft-os autot... :(
2010. máj. 23. 09:26
 28/33 anonim ***** válasza:
Mintha az én ex anyósomról és férjemről irtál volna. Az a baj ezzel,hogy soha nem fog semmi változni és előbb utóbb be kell látnod, hogy csak a válás a megoldás. Sajnos én is rákényszerültem, mert a volt férjem semmiben nem tudott dönteni az anyja nélkül.Ilyen esetben nem az anyós miatt kell elválni, hanem a férj miatt aki nem tud, vagy csak nem akar kiállni a családjáért.
2010. máj. 23. 12:34
 29/33 anonim ***** válasza:
Ha 1M kocsi kell vegyetek magatoknak, amíg bármejikötök az anyósék vagyonára alapoza a családotok anyagi biztonságát sose lesz béke.
2010. máj. 23. 21:50
 30/33 A kérdező kommentje:
Hát magunkmak fogunk venni autót, a régi most van eladósorban, a férjem a tudtom nélkül beprobálkozott anyosomnál, mert val.szinüleg elviszik azt a tuti jo autot amit kinéztünk, mire a miénket eladjuk...de mindegy. Kötözködni máshol is lehet...
2010. máj. 24. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!