Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám nem fizet gyerektartást 10éve, és megfenyegetett minket, hogy ha feljelentjük megöl minket. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 18:12
1/13 anonim válasza:
Jelentsétek csak fel! Kérdezzetek meg egy ügyvédet mit lehet tenni!
Nehogy azt higyje hogy mindent megtehet!
Megcsinálni meg tudott?!
2/13 anonim válasza:
na ez durva
nem fizet gyerektartást+megfenyegetett h megöl
hát én feljelenteném
4/13 A kérdező kommentje:
Téged?:D miért?:D
2010. máj. 19. 18:56
5/13 anonim válasza:
Egy 100asért kiiktatom a fatert :D Pénzszűkében vagyok.
8/13 anonim válasza:
gyerekek a hulla már nemtud fizetni :P
9/13 anonim válasza:
Szerintem is: ügyvéd és Gyámhatóság. A rendőrség csak akkor lép, ha vér folyik...sajnos :( Tapasztalatból tudom én már minden utat végigjártam ebben az ügyben.
10/13 anonim válasza:
ezek után még apu-nak hívód? én ezek után sóhernek hívnám, pedig 43 éves vagyok, gyámügy, ügyvéd, és elmondhatod hogy megfenyegetett titeket, és börtön, legalább 20 évig, ott meg elpatkol, az ilyen embereknek nem hogy a sexet, de még a levegővételt se engedtem volna meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!