Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a férje akart válni? új nő miatt?
Igen, 6 éve váltak el a szüleim, apukám azóta sem törődik velem, csak a kétéves féltesómmal. Anyukámat valószínűleg régebb óta csalta a nővel, minden előjel nélkül kapott anyum postán egy levelet, hogy beidézik a válóperre...hát, így történt.
Nem tekintem az apámnak, az esküvőmre sem fogom elhívni, én egy nagyon jó egyetemre járok, jó munkám is lesz, mert már suli alatt is dolgozom, majd ha nyugdíjas lesz a sz.ros kis tanári nyugdíjával, megnézem, mennyire fogja keresni a társaságom :D De akkor már le lesz ejtve.
Nálunk akkor jött rá, mikor a csaj megcsalta és kidobta. Addig kötötte az ebet a karóhoz, hogy milyen boldogok, és sokkal jobb, hogy elváltunk.
Addigra nekem is ez volt a véleményem, de én úgy is gondolom.
Akit vinni lehet, az menjen is! Abban igazuk volt, hogy összeillenek, megérdemelték egymást. ;)
Ismerős párnál láttam ilyet. Ott is rájött a drága (addigra már ex)férj, hogy az új asszonyka sem szarik rózsaillatút és a rózsaszín köd bizony nála is elszáll.
Próbálta is magát visszaédesgetni az exfeleséghez, de szerencsére neki annál több esze volt és jól képenröhögte visszafogadás helyett.
A gyerekeire egyébként továbbra is szarik magasról, de egy olyan féregtől, aki képes egy punci miatt leszarni a gyerekeit, mégis mi mást várna az ember?
Új nő miatt váltam (ahogyan te fogalmazol), két gyerek mellett.
Nem bántam meg, hogy eljöttem.
A régi nő nem véletlenül régi nő, úgy hiányzik az életemből, mint egy rákos daganat.
A gyerekeim viszont ma is ugyanúgy fontosak, mint a válás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!