Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan h válni akart, el is költözött aztán visszament?
Hosszú távon? Nem. Volt pár ilyen se veled, se nélküled kapcsolat a baráti körben, de olyat nem ismerek ahol minden rendbe jött.
Amúgy nem írtad el, 3 hónappal a megismerkedésetek után estél teherbe?
Tudom, hogy elsősorban biztatást vársz, de...
mint mondtad, a fő gond, hogy korán estél teherbe. Mondhatjuk azt, hogy tulajdonképpen a kicsi miatt vagytok együtt 5 éve? Miatta házasodtatok?
Szerintem azt kellene mérlegelni, függetlenül a kissráctól és úgy mindentől, hogy érdemes-e/érdemes volt-e összeházasodni. Azaz, hogy megvan-e a közös értékrend, a vonzalom, a szeretet, működik-e a kommunikáció, egyet értetek-e a legfontosabb dolgokban?
Az valahol szerintem természetes, hogy szenved, nem találja a helyét most, hogy külön vagytok, hiszen 5 éve ti vagytok a családja. De hogy konkrétan te, mint felesége és társa, mint nő hiányzol-e neki, vagy "csak" a családi fészek, a biztos pont, nos azt tőle kellene megkérdezni.
Vannak kapcsolatok, amiken sajnos nem éri meg dolgozni, mert nem lesznek jobbak, egyszerűen ez van, ha két ember nem összevaló. Hogy nálatok mi a helyzet, azt sok őszinte, nyílt beszélgetéssel és rengeteg türelemmel lehet csak kideríteni. Hosszú évek alatt.
Miattam a szétköltözés után (válás előtt) megpróbálták újra, de nem sok értelme volt...apám ugyanúgy megcsalta anyumat :/
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!