Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt már olyan h válni akart,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan h válni akart, el is költözött aztán visszament?

Figyelt kérdés
Férjemmel 5éve vagyunk együtt van egy 4éves kisfiúnk, de el ment mert ő nem boldog. DE ramaty állapotban van és teljesen kikészült. Ha beszélünk látom rajta h inkább visszajönne. Ismertek olyat aki visszament a családjához?
2013. júl. 19. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Hosszú távon? Nem. Volt pár ilyen se veled, se nélküled kapcsolat a baráti körben, de olyat nem ismerek ahol minden rendbe jött.

Amúgy nem írtad el, 3 hónappal a megismerkedésetek után estél teherbe?

2013. júl. 19. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Ismerősi körben van ilyen pár, az apa kétszer is elment, most jött vissza harmadszorra, de most sem működik.
2013. júl. 19. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, a férjem 4 hónap után jött vissza, nálunk azóta jobban működik minden, mint előtte.
2013. júl. 19. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, sajna korán estem teherbe, ez is nálunk a gond.... De eddig meg voltunk csak ő most "nem boldog"....
2013. júl. 19. 19:55
 5/10 A kérdező kommentje:
És hogy érted el h visszamenjen?
2013. júl. 19. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Fogadná a fene. Elment, otthagyott egyedül titeket! Csak mert nem boldog? Szenvedjen is! Aztán majd lelép, ha jön egy újabb akadály!
2013. júl. 19. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Minden embernek van az életében válság. Ez eltart egy ideig de rendbe is tud jönni. Mehetnétek párterápiára.
2013. júl. 19. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ha segítséget szeretnél, ötleteket, akkor írj privát üzit, szívesen átveszem veled a dolgokat, de itt hosszú lenne kicsit:)
2013. júl. 19. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy elsősorban biztatást vársz, de...

mint mondtad, a fő gond, hogy korán estél teherbe. Mondhatjuk azt, hogy tulajdonképpen a kicsi miatt vagytok együtt 5 éve? Miatta házasodtatok?

Szerintem azt kellene mérlegelni, függetlenül a kissráctól és úgy mindentől, hogy érdemes-e/érdemes volt-e összeházasodni. Azaz, hogy megvan-e a közös értékrend, a vonzalom, a szeretet, működik-e a kommunikáció, egyet értetek-e a legfontosabb dolgokban?

Az valahol szerintem természetes, hogy szenved, nem találja a helyét most, hogy külön vagytok, hiszen 5 éve ti vagytok a családja. De hogy konkrétan te, mint felesége és társa, mint nő hiányzol-e neki, vagy "csak" a családi fészek, a biztos pont, nos azt tőle kellene megkérdezni.

Vannak kapcsolatok, amiken sajnos nem éri meg dolgozni, mert nem lesznek jobbak, egyszerűen ez van, ha két ember nem összevaló. Hogy nálatok mi a helyzet, azt sok őszinte, nyílt beszélgetéssel és rengeteg türelemmel lehet csak kideríteni. Hosszú évek alatt.

2013. júl. 19. 22:10
 10/10 anonim válasza:

Miattam a szétköltözés után (válás előtt) megpróbálták újra, de nem sok értelme volt...apám ugyanúgy megcsalta anyumat :/

15/l

2013. aug. 5. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!