Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elváltatok, mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elváltatok, mi volt a végső ok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig voltatok házasok?mennyi idősek voltak a gyerekek?veszekedős válás volt?
2017. máj. 28. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak barátnőim akik elváltak és az volt az okuk hogy elhidegültek egymástól. Ez hosszu 20 éves házasság után volt jellemző. Nem volt veszekedős a válás, megbeszélték, a gyerekek már nagyok voltak.
2017. máj. 28. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Sorozatos félrekefélés, ebből következő fertőzések, amiket elkaptam tőle.Őszinteség teljes hiánya, szexuálisan sem kívántam már, hiszen állandóan fertőzésekkel küszködtem miatta, ha lefeküdtem vele.A csúcs az volt, amikor Kiderült az előttem lévő exét teherbeejtette.Ahhoz is visszajárt a hátam mögött.Asszem ezek az indokok bőven elegendőek voltak a váláshoz.1.5 éves volt a lányom akkor, pár évig voltunk együtt.Nem volt haragmentes a válásunk az elején.Bennem dolgozott az undor a sértettséggel karöltve.Később megértettem, hogy rosszul választottam férjet.Ez az én hibám volt.Megbocsátottam neki, de elfelejteni sose fogom a történteket.Azóta kialakítottam vele egy normális kapcsolatot, sokkal jobban elvagyok vele, mint amikor még házasok voltunk, de soha többé nem tudok férfiként nézni rá, ezt ő is tudja.Azóta újra megnősült, látszólag benőtt a feje lágya, remélem ez a házassága sokáig tart majd.
2017. máj. 28. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

13 év után, félrelépett. Nem veszekedtünk se előtte, se akkor, nem volt azóta se sárdobálás.

A gyerekek akkor 10 és 5 évesek voltak.

2017. máj. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!